Sand Crushing Machine for Sale

CONSTMACH V-90 Mobilno postrojenje za drobljenje i prosejavanje se takođe nazivaju i MOBILNE MAŠINE ZA PRAVLJENJE PESKA su perfektna solucija za proizvodnju naročito finih materijala koji su poznati kao pesak koji ima granulaciju između 0-5 mm sa odličnim kubičnim oblikom. V-90 je rezultat naprednog dizajna i inženjeringa, komponenti premijum kvaliteta sa dugim životnim vekom i odličnom izradom.

Kao dodatak materijalima koji se obezbeđuju pred-drobljenjem u primarnim i sekundarnim postupcima drobljenj, takođe je moguće hraniti sistem direktno sa prirodnim kamenom koji nije veći od 45 mm.

Sve vrste materijala sa različitim tvrdoćama kao što su granit, bazalt, dolomit, gabro, krečnjak itd. mogu se obrađivati sa V-90 sa zadovoljavajućim rezultatima.

Proizvodni kapacitet V-90 mobilne mašine za pravljenje peska varira od 200 do 250 tph u zavisnosti od nivoa tvrdoće materijala koji se drobi. Kao dodatak pesku finom materijalu (od 0-5 mm), moguće je dobiti još 3 različite frakcije u isto vreme.

V-90 Mobilna mašina za pravljenje peska je kombinacija koju čini:

Mobile Concrete Plants
 • Bunker hranilice sa vibracionom hranilicom
 • VSI 900 CR Udarna drobilica sa vertikalnom osovinom i zatvorenim rotorom
 • Transporter hranilice između bunkera hranilice i VSI drobilice
 • Transporter drobilice između VSI drobilice i sita
 • Vibraciono sito sa 3 nivoa
 • Povratni transporter za preveliki materijal
 • Transporteri za skladištenje materijala
 • Mobilna šasija sa hidrauličnim stopama
 • Sistem automatizacije sa PLC-om i daljinskim upravljačem
 • Sistem za uklanjanje prašine
 • Generator struje (Opcionalno)

U slučaju potrebe, moguće je postaviti električni generator na šasiju postrojenja.

V-90 je korisna kombinacija koja obećava lako montiranje / brzo sastavljanje u funkciju svojim operaterima. Postrojenje se može staviti u upotrebu u vrlo kratkom vremenu. U slučaju potrebe, moguće je bunker hranilice i transportere za skladištenje materijala opremiti sa hidrauličkim mehanizmom za otvaranje i u tom slučaju postrojenje se može pokrenuti bez potrebe za bilo kakvom eksternom opremom kao što su dizalica, utovarivač itd.

sand making machine from stone

V-90 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS – SCHNEIDER brendova elektronskih komponenti i PLC-a. V-90 može da radi samo uz pomoć tableta.

Ukupne dimenzije postrojenja su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i postrojenje se može pomerati uz pomoć samo jednog kamiona vrlo lako između tazličitih gradilišta.

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije V-90 tako što čete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

Proizvodni Kapacitet 200-250 tph
Maksimalna Veličina Hranjenja 45 mm
Visina Hranjenja 4.2 metara
Glavna Konfiguracija VSI + Vibro Sita
Ukupna Snaga Motora 430 kW
Zahtev za Generator Struje 700 kVA
Težina Fabrike 35 tona
Veličina fabrike 14(L) x 3 (W) x 4.2(L) metara
Tip šasije Jedna šasija na točkovima, opremljena sa hidraulički upravljanim nogama.
mini sand making machine for sale

Ukupne dimenzije V-90 su određene u skladu za internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se mogu transportovati između gradilišta.

sand making machine manufacturers

"Molimo ispunite donji obrazac da pošaljete zahtev za ponudu V-90 Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska"