Whatsapp
Call
Constmach

www.constmach.com (u daljem tekstu "Veb sajt") i CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. su uspostavili različite principe privatnosti kako bi zaštitili privatnost korisnika i osigurali najviši nivo bezbednosti kroz korišćenje tehnološke infrastrukture. Korisnici, odobravajući ovaj tekst Politike privatnosti putem Veb sajta od njihove prve posete, u potpunosti razumeju i prihvataju sve navedene tačke koje sadrže važne informacije o poseti i/ili korišćenju Veb sajta.

Da bi pružili bolju uslugu korisnicima, Veb sajt i CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. mogu zatražiti neke lične informacije (ime, godine, adresa, telefon, e-pošta, itd.). Lične informacije obuhvataju sve informacije koje identifikuju i komuniciraju sa korisnikom, kao što su ime osobe, titula, adresa, broj telefona, adresa e-pošte.

Da biste se registrovali na Veb sajtu i postavili porudžbinu, potrebno je da delite svoje lične informacije zajedno sa komercijalnim/korporativnim informacijama. Informacije prikupljene u bazi podataka Veb sajta koriste se u obavljanju usluge i/ili za pružanje bolje usluge u kampanjama i/ili posebnim promotivnim aktivnostima za profile korisnika.

U aktivnostima na Veb sajtu, u skladu sa Zakonom o obradi ličnih podataka br. 6698, lični podaci korisnika obrađuju se od strane CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ., vlasnika Veb sajta, bez potrebe za izričitim pristankom zbog neophodnosti obrade ličnih podataka radi uspostavljanja ili izvršenja ugovora koji se odnose na usluge pružene putem Veb sajta i neophodnosti obrade ličnih podataka koji pripadaju stranama ugovora.

Veb sajt ne deli informacije prikupljene od korisnika sa trećim licima pod bilo kojim okolnostima, ne koristi ih u komercijalne svrhe izvan svoje delatnosti i ne prodaje ih. Pored adresa e-pošte i ličnih informacija koje se traže obrascima za članstvo, Veb sajt interpretira i analizira korisničke akcije, kretanja posetilaca i njihove preference tokom korišćenja Veb sajta.

U aktivnostima na Veb sajtu, u skladu sa Zakonom o obradi ličnih podataka br. 6698, lični podaci korisnika obrađuju se od strane CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ., vlasnika Veb sajta, bez potrebe za izričitim pristankom zbog neophodnosti obrade ličnih podataka radi uspostavljanja ili izvršenja ugovora koji se odnose na usluge pružene putem Veb sajta i neophodnosti obrade ličnih podataka koji pripadaju stranama ugovora.

Veb sajt može koristiti vaše lične informacije u svrhu praćenja, analize podataka i istraživanja kako bi poboljšao upotrebu Veb sajta, dizajnirao i ponudio svoje usluge, sadržaj i oglase, kao i unapredio komunikaciju s korisnicima.

Lične informacije mogu se deliti sa našim zaposlenima ili trećim licima u bilo kojoj fazi procesa dostave porudžbine ili mogu se koristiti za slanje važnih obaveštenja poput poruka o vašim porudžbinama, pravilima, uslovima i promenama u našim pravilima.

Takođe se može prikupljati ne-lične informacije koje nemaju direktan odnos sa bilo kojim pojedincem. Ne-lične informacije mogu se prikupljati, prenositi, koristiti i otkrivati u bilo koje svrhe. Na primer, informacije poput načina plaćanja za porudžbine, detalji porudžbine, iznos porudžbine i korišćeni kupon za popust su ne-lične informacije.

Veb sajt može prikupljati informacije o aktivnostima korisnika putem svojih usluga. Informacije o navigaciji i klikovima na stranice koje pregledate, dugmadima i linkovima koje kliknete, IP informacijama i vreme korišćenja mogu se prikazati kao primeri korisničkih aktivnosti.

Ove prikupljene podatke može se kompilirati kako bi se korisnicima pružile korisnije informacije i koristiti za analizu. Informacije koje se ne smatraju ličnim podacima u okviru ove Politike privatnosti mogu se koristiti u oglašavanju i marketinškim uslugama.

Veb sajt čuva vaše lične informacije tokom zakonski validnog perioda potrebnog za postizanje ciljeva navedenih u ovoj Politici privatnosti, osim ako zakon ne zahteva duži period čuvanja ili to nije dozvoljeno.

Veb sajt može koristiti kolačiće i druge tehnologije u online uslugama, interaktivnim aplikacijama, email porukama i oglasima. Ove tehnologije koriste se kako bi vam pružile usluge najvišeg kvaliteta, bolje razumele vaše ponašanje i olakšale pružanje naših usluga.

Kolačići i druge tehnologije podsećaju na vaše lične informacije kada posetite Veb sajt. Naš cilj je da vam omogućimo lakše korišćenje, omogućavajući vam pristup vašim porudžbinama i pružajući vam personalizovaniju uslugu pamćenjem vas i vaših ličnih informacija pri sledećoj poseti. Kolačiće možete uvek obrisati ili blokirati sa svog računara.

Kolačići se koriste kako bi se razumeo korisničko ponašanje, prikazale koje sekcije Veb sajta naši članovi posećuju i izmerila efikasnost oglasa i pretraga. CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. takođe može koristiti ove informacije u marketinškim i oglašivačkim uslugama.

Veb sajt može sadržavati linkove ili reference ka drugim veb sajtovima koji nisu u vlasništvu Veb sajta ili CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ako delite svoje informacije sa trećim licima koristeći druge korisnike ili linkove trećih strana na Veb sajtu, različite politike privatnosti mogu se primenjivati na informacije koje pružate tim veb sajtovima.

CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. nije odgovorna za sadržaj ovih sajtova ili drugih linkova koje sadrže. Prema Zakonu o obradi ličnih podataka br. 6698, korisnici imaju prava saznati da li se njihovi lični podaci obrađuju, svrhu obrade ličnih podataka i da li se lični podaci koriste za svoju svrhu, saznati treća lica kojima se lični podaci prenose u zemlji ili inostranstvu, i zatražiti informacije slanjem e-pošte na constmach@hs01.kep.tr; zatražiti ispravku bilo kakvih nedostataka ili grešaka u ličnim podacima, zatražiti brisanje ili uništavanje ličnih podataka i zatražiti obaveštenje o ovim transakcijama trećim licima kojima se lični podaci prenose.

CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. može jednostrano izmeniti ove odredbe politike privatnosti u bilo kom trenutku objavljivanjem na Veb sajtu. Izmene odredbi politike privatnosti stupaju na snagu na dan kada su objavljene na Veb sajtu. Kontrolor podataka ili predstavnik koji će biti imenovan od strane CONSTMACH İŞ MAKİNALARI İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. biće najavljen na veb sajtu www.constmach.com u skladu sa zakonodavstvom kada pravna infrastruktura bude obezbeđena.

Constmach sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close