Whatsapp
Call
Constmach

CONSTMACH - fabrike betona i drobilice

CONSTMACH je vodeći proizvođač fabrika betona, drobilica i postrojenja za prosejavanje iz Turske. Mobilna drobilična i postrojenja za prosejavanje i pranje agregata (separacije), silosi za cement su takođe deo proizvoda koje proizvodi CONSTMACH.

CONSTMACH proizvodi svoje proizvode u četiri fabrike koje su locirane u  Izmiru u Turskoj.

Naši proizvodi se koriste u preko 85 zemalja na 6 kontinenata. USA, Nemačka, Francuska, Španija, Kanada, Meksiko, Holandija, Belgija, Švajcarska, Švedska, Poljska, Bugarska, Slovenija, Slovačka, Srbija, Mađarska,  Rumunija,  Latvija, Ukrajina, Rusija, Egipat, Maroko, Alžir, Bahrein,  Kuvajt, Oman, Senegal, Kamerun, Niger, Gvineja, Somalija kao i mnoge druge  zemlje su zemlje gde naši klijenti koriste naša postrojenja.

Constmach
Naš glavni cilj je uvek da proizvodimo postrojenja i mašine koje u potpunosti zadovoljavaju naše kupce...
  • Godina Rada 10+ Godina Rada
  • Zemalja 85 Zemalja
  • Kvalifikovanih Radnika 240 Kvalifikovanih Radnika
  • Proizvedenih Postrojenja 1000+ Proizvedenih Postrojenja
Constmach
  • Naša misija
    Misija CONSTMACH-a je da obezbedi visokokvalitetna rešenja kupcima i postavi industrijske standarde zadržavajući svoje liderstvo u proizvodnji betonskih postrojenja, drobilica i mašina za betonske blokove. Sa ciljem da nadmaši očekivanja kupaca, naša kompanija stalno razvija inovativne i tehnološki orijentisane proizvode i dizajnira i proizvodi svaki proizvod na način koji optimizuje poslovne procese kupaca. Pored toga, CONSTMACH, koji daje prioritet održivosti i ekološkoj odgovornosti sa ekološki prihvatljivim proizvodnim metodama, ima za cilj da doprinese društvenim projektima na lokalnom i globalnom nivou sa svešću o društvenoj odgovornosti.
  • Naša vizija
    CONSTMACH, kao vodeći turski proizvođač betonskih postrojenja i mašina, je brend koji izvozi proizvode u više od 85 zemalja na šest kontinenata. Njegov glavni cilj je da ostavi trajni uticaj pružanjem rešenja koja zadovoljavaju potrebe kupaca na globalnom nivou. Cilj mu je da obezbedi zadovoljstvo kupaca na maksimalnom nivou kombinovanjem razumevanja izvrsnosti, inovacija i tehnologije. Izgrađena na čvrstim temeljima, fabrika u Izmiru se fokusira na investicije koje oblikuju budućnost kompanije. Ima za cilj uspostavljanje dugoročnih poslovnih odnosa sa zadovoljstvom kupaca, pouzdanošću i standardima kvaliteta.
Constmach sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close