V-70 Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska | Constmach

CONSTMACH V-70 Mobilno postrojenje za drobljenje i prosejavanje se takođe nazivaju i MOBILNE MAŠINE ZA PRAVLJENJE PESKA su perfektna solucija za proizvodnju naročito finih materijala koji su poznati kao pesak koji ima granulaciju između 0-5 mm sa odličnim kubičnim oblikom. V-70 je rezultat naprednog dizajna i inženjeringa, komponenti premijum kvaliteta sa dugim životnim vekom i odličnom izradom.

Kao dodatak materijalima koji se obezbeđuju pred-drobljenjem u primarnim i sekundarnim postupcima drobljenj, takođe je moguće hraniti sistem direktno sa prirodnim kamenom koji nije veći od 35 mm.

Sve vrste materijala sa različitim tvrdoćama kao što su granit, bazalt, dolomit, gabro, krečnjak itd. mogu se obrađivati sa V-70 sa zadovoljavajućim rezultatima.

Proizvodni kapacitet V-70 mobilne mašine za pravljenje peska varira od 100 do 150 tph u zavisnosti od nivoa tvrdoće materijala koji se drobi. Kao dodatak pesku od 0-5 mm, moguće je dobiti još 3 različite frakcije u isto vreme.

V-70 Mobilna mašina za pravljenje peska je kombinacija koju čini:

 • Bunker hranilice sa vibracionom hranilicom
 • VSI 700 CR Udarna drobilica sa vertikalnom osovinom i zatvorenim rotorom
 • Transporteri hranilice
 • Vibraciono sito sa 3 nivoa
 • Povratni transporter
 • Transporteri za skladištenje materijala
 • Mobilna šasija sa hidrauličnim stopama
 • Sistem automatizacije sa PLC-om i daljinskim upravljačem
 • Sistem za uklanjanje prašine
 • Generator struje (Opcionalno)

 

U slučaju potrebe, moguće je postaviti električni generator na šasiju postrojenja.

V-70 je korisna kombinacija koja obećava lako montiranje / brzo sastavljanje u funkciju svojim operaterima. Postrojenje se može staviti u upotrebu u vrlo kratkom vremenu. U slučaju potrebe, moguće je bunker hranilice i transportere za skladištenje materijala opremiti sa hidrauličkim mehanizmom za otvaranje i u tom slučaju postrojenje se može pokrenuti bez potrebe za bilo kakvom eksternom opremom.

V-70 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS – SCHNEIDER brendova elektronskih komponenti i PLC-a. V-70 može da radi samo uz pomoć tableta.

Ukupne dimenzije postrojenja su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i postrojenje se može pomerati uz pomoć samo jednog kamiona tegljača sa vezom sa klinom (king-pin) vrlo lako između tazličitih gradilišta.


Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije V-70 tako što čete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.
Proizvodni Kapacitet 100-150 tph
Maksimalna Veličina Hranjenja 35mm
Visina Hranjenja 3.8 metara
Glavna Konfiguracija VSI + Vibro Sita
Ukupna Snaga Motora 185 kW
Zahtev za Generator Struje 400 kVA
Težina Fabrike 28 tona
Veličina fabrike 14(L) x 3 (W) x 4.2(L) metara
Tip šasije Jedna šasija na točkovima, opremljena sa hidraulički upravljanim nogama.
Ukupne dimenzije V-70 su određene u skladu za internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se mogu transportovati između gradilišta.

"Please fill in the below form to send your quotation request for V-70 Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska"

  V-70 Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska | Constmach