T-100 Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska | Constmach

CONSTMACH T-100 Mobilno postrojenje za drobljenje i prosejavanje se takođe nazivaju i MOBILNE MAŠINE ZA PRAVLJENJE PESKA su perfektna solucija za proizvodnju naročito finih materijala koji su poznati kao pesak koji ima granulaciju između 0-5 mm sa odličnim kubičnim oblikom. T-100 je rezultat naprednog dizajna i inženjeringa, komponenti premijum kvaliteta sa dugim životnim vekom i odličnom izradom.

Kao dodatak materijalima koji se obezbeđuju pred-drobljenjem u primarnim i sekundarnim postupcima drobljenj, takođe je moguće hraniti sistem direktno sa prirodnim kamenom koji nije veći od 150 mm.

Sve vrste materijala sa različitim tvrdoćama kao što su granit, bazalt, dolomit, gabro, krečnjak itd. mogu se obrađivati sa T-100 sa zadovoljavajućim rezultatima.

Proizvodni kapacitet T-100 mobilne mašine za pravljenje peska varira od 80 do 135 tph u zavisnosti od nivoa tvrdoće materijala koji se drobi. Kao dodatak pesku od 0-5 mm, moguće je dobiti još 3 različite frakcije u isto vreme.

T-100 Mobilna mašina za pravljenje peska je kombinacija koju čini:

 • Bunker hranilice sa vibracionom hranilicom
 • CTC-1210 Tercijalna udarna drobilica
 • Transporteri hranilice
 • Vibraciono sito sa 3 nivoa
 • Povratni transporter
 • Transporteri za skladištenje materijala
 • Mobilna šasija sa hidrauličnim stopama
 • Sistem automatizacije sa PLC-om i daljinskim upravljačem
 • Sistem za uklanjanje prašine
 • Generator struje (Opcionalno)

 

U slučaju potrebe, moguće je postaviti električni generator na šasiju postrojenja.

T-100 je korisna kombinacija koja obećava lako montiranje / brzo sastavljanje u funkciju svojim operaterima. Postrojenje se može staviti u upotrebu u vrlo kratkom vremenu. U slučaju potrebe, moguće je bunker hranilice i transportere za skladištenje materijala opremiti sa hidrauličkim mehanizmom za otvaranje i u tom slučaju postrojenje se može pokrenuti bez potrebe za bilo kakvom eksternom opremom.

T-100 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS – SCHNEIDER brendova elektronskih komponenti i PLC-a. T-100 može da radi samo uz pomoć tableta.

Ukupne dimenzije postrojenja su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i postrojenje se može pomerati uz pomoć samo jednog kamiona tegljača sa vezom sa klinom (king-pin) vrlo lako između različitih gradilišta.

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije T-100 tako što čete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

Proizvodni Kapacitet 80-135 tph
Maksimalna Veličina Hranjenja 150 mm
Visina Hranjenja 3.8 metara
Glavna Konfiguracija Tercijalni Udarni + 3 Platforme Sita
Ukupna Snaga Motora 220 kW
Zahtev za Generator Struje 550 kVA
Težina Fabrike 36 tona
Veličina fabrike 15(L) x 3.2(W) x 4.2(L) metara
Tip šasije Jedna šasija na točkovima, opremljena sa hidraulički upravljanim nogama.
Ukupne dimenzije T-100 su određene u skladu za internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se mogu transportovati između gradilišta.

"Please fill in the below form to send your quotation request for T-100 Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska"

  T-100 Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska | Constmach