Constmach Stacionarne Fabrike Betona


Proizvodni kapacitet fabrika betono stacionarnog tipa klasifikovani su kao 60, 100, 120, 160, 200 i 240 m3 / h. Prema potrebama kupca i kapacitetu, u jednoj fabrici za beton mogu se istovremeno koristiti dve mešalice. Možete pogledati i fabrike DoubleMix 100 i DoubleMix 160 da biste videli ove vrste aplikacija.

Dvo-osovinske mešalice, jedno-osovinske mešalice, planetarne mešalice i pan mešalice su vrste mešalica koje se koriste u našim stacionarnim (fiksnim) beTONAkim mešalicama u skladu s željenom vrstom betona koja se proizvodi.

Stacionarne fabrike betona CONSTMACH opremljene su sistemima za rad visoke tehnologije koji uključuju vrhunski kvalitet i izrađeni su u Evropi, elektronskim komponentama i PLC modulima marke SIEMENS i SCHNEIDER. Sve jedinice u postrojenju kontrolišu se naprednim softverom koji ima sofisticirane mogućnosti i prilagođen je korisniku. U hitnim slučajevima, prisutna je i ručna upravljačka komandna tabla.

Postrojenja za mešanje betona stacionarnog tipa CONSTMACH opremljena su različitim veličinama cementnih silosa, u skladu s proizvodnim kapacitetima i svrhom primene. U našim fabrikama za beton fiksnog tipa mogu se koristiti silosi za cement kapaciteta od 30 do 1.000 tona. Cementni silosi kapaciteta do 50 tona proizvode se kao vijčani i zavareni. Silosi kapaciteta preko 50 tona preferiraju se kao vijčani radi lakšeg transporta Cementni silosi CONSTMACH opremljeni su vazdušnim filterom protiv prašine, ventilom za smanjenje pritiska (sigurnosnim) ventilom, pokazivačima nivoa, leptirastim ventilima i vazdušnim mlaznicama.

Naša firma jako dobro zna da klimatski uslovi najviše utiču na kvalitet betona. Dok se STACIONARNE fabrike za beton u regijama sa hladnom klimom, poput Rusije, Kazahstana, Ukrajine, Severne Evrope itd., zagrijavaju generatorima vruće pare i uz pomoć izolacionih panelnih ploča, voda za pravljenje betona koja će se koristiti u beTONAkim pogonima u vrućim regijama kao što je srednji istok , zalivske zemlje na Bliskom istoku ili zemlje Afrike hlade hladnjacima.

Sistemi punjenja bunkera agregatom su naša alternativna rešenja za utovarne rampe koje su neophodne za punjenje boksova agregatima uz pomoć utovarivača. U ovao slučaju uklanja se rampa za utovar.

Različiti nacrti i planovi za STACIONARNE fabrike betona primenjuju se u skladu s uslovima područja u kojem se postavlja fabrika betona.

    Stacionarne Fabrike Betona | Constmach