Stationary 240 | Stacionarne Fabrike Betona | Constmach
CONSTMACH STATIONARY 240 stacionarna fabrika betona se sastoji od dve različite i nezavisne fabrike betona kapaciteta 120 m3 koje su instalirane jedna do druge na istom mestu. Na ovom postrojenju, se nalaze dupli NEZAVISNI miseri kapaciteta 3 m3 i pražnjenje se vrši sa dve razlikite korpe u dva različita kamionska miksera. Najvažnija prednost ovakvog postrojenja je što se punjenje dva kamionska miksera odvija u isto vreme kako se ne bi gubilo mnogo vremena na čekanje kamiona. Dok se jedan mikser koristi za standardnu proizvodnju betona, drugi se može koristiti za proizvodnju betona specijalne namene kao što su beTONAki blokovi ili prefabrikovani beton. CONSTMACH STATIONARY 240 fabrike betona se preferiraju za ekstremno visoke kapacitete proizvodnje za projekte sa zamešanim gotovim betonom.
2 sets Twinshaft mixers2 seta Dvo-osovinskih miksera sa zapreminom od 3 m3 vlažnog betona se koriste u STATIONARY 240 fabrikama betona.
STATIONARY 240 concrete plant Twin shaft mixerSTATIONARY 240 fabrike betona mogu se opremiti sa različitim veličinama silosa za cement od 100 do 500 tona skladišnog kapaciteta prema potrebama projekata naših klijenata. Ao se cement nabavlja u vrećama, cement se puni u silose lako preko velikog otvora za otvaranje vreća i sistema za punjenje koji je integrisan u STATIONARY 240.
Stationary Concrete Plant - Stationary 240Sistem za punjenje boksova agregata je naše alternativno rešenje za utovarne rampe koje su neophodne za punjenje boksova utovarivačem. U slučaju korišćenja sistema za punjenje boksova agregatom, uklonjena je potreba za konstrukcijom utovarne rampe.
types of concrete batching plantRazličiti rasporedi i planovi STATIONARY 240 fabrike betona se primenjuju u skladu sa uslovima na terenu na kojem će se instalirati fabrika betona a u slučaju ograničenja prostora agregati se prenose skip sistemom umesto trakastih transportera.
concrete batching plant brands

STATIONARY 240 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.

concrete batching plant business for sale
Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije naše fabrike betona tako što ćrte kliknuti na odgovarajuće kartice i možete tražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE

Proizvodni Kapacitet 240 m³/h
Težina 116 tona bez silosa za cement
Ukupna Snaga Motora 420 kW
Zahtev za Generator Struje 600 kVA
Opcije Mešalice Twin Shaft
Potrebno Područje za Rad 2.000 m²

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 40 m³ - 2 sets
Korpa za Merenje Agregata 4.5 m³ - 2 sets
Korpa za Merenje Agregata 1.000 x 13.000 mm - 2 sets
Traka za Transport Agregata 1.200 x 30.000 mm - 2 sets
Stand By Korpa za Agregat 4.5 m³ - 2 sets
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 3 m³ - 2 sets
Korpa za Merenje Cementa 1.800 kg - 2 sets
Korpa za Merenje Vode 1.000 lt - 2 sets
Korpa za Merenje Aditiva 50 lt - 2 sets
Kompresor Vazduha 1.200 lt, 15 kW
Silos za Cement Opcionalno od 100 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
Stationary Concrete Plant - Stationary 240 General Layout
Oprema za isporuku naših stacionarnih fabrika betona smanjuje troškove transporta naših klijenata sa modularnom strukturom i dostupnošću može se transportovati unutar zatvorenih kamionskih prikolica i kontejnera.
Stationary Concrete Plant - Stationary 240 Transport

"Please fill in the below form to send your quotation request for Stacionarne Fabrike Betona - Stationary 240"

    Stationary 240 | Stacionarne Fabrike Betona | Constmach