Stationary 160 | Stacionarne Fabrike Betona | Constmach

CONSTMACH STATIONARY 160 potpuno automatizovani stacionarni tip fabrike betona je pogodna solucija za velike kapacitete kao i za dugotrajne projekte sa gotovim zamešanim betonom na gradilištima sa namenskim delovima. Sa svojom sposobnošću da proizvede bilo koju vrstu betona, stabilizovanom strukturom bez problema, garancijom rezervnih delova i tehničkom uslugom visokog kvaliteta, usklađenošću sa CE standardima su razlozi zbog kojih STATIONARY 160 fabrike betona preferiraju profesionalci.
Stationary Concrete Plant - Stationary 160Dvo-osovinski mikseri sa zapreminom 4 m3 vlažnog betona se koriste na STATIONARY 160 fabrikama betona.

Twinshaft mixers STATIONARY 160STATIONARY 160 fabrike betona mogu se opremiti sa različitim veličinama silosa za cement od 100 do 500 tona skladišnog kapaciteta prema potrebama projekata naših klijenata. Ao se cement nabavlja u vrećama, cement se puni u silose lako preko velikog otvora za otvaranje vreća i sistema za punjenje koji je integrisan u STATIONARY 160.
STATIONARY 160 concrete batching plantNaša kompanija veoma dobro zna da klimatski uslovi imaju veliki uticaj na kvalitet betona. Dok se STATIONARY 160 fabrike betona u regionima sa hladnom klimom kao što su Rusija, Kazakhstan, Ukrajina, Severna Evropa itd. greju putem generatora pare i izolacionim panelima, voda za betoniranje koja se koristi na STATIONARY 160 fabrikama betona u regionima sa toplom klimom kao što su Bliski istok, zalivske zemlje ili Afrika se hladi pomoću hladnjaka.
concrete batching plant near meSistem za punjenje boksova agregata je naše alternativno rešenje za utovarne rampe koje su neophodne za punjenje boksova utovarivačem. U slučaju korišćenja sistema za punjenje boksova agregatom, uklonjena je potreba za konstrukcijom utovarne rampe.
concrete batching plant adalah

Različiti rasporedi i planovi STATIONARY 160 fabrike betona se primenjuju u skladu sa uslovima na terenu na kojem će se instalirati fabrika betona a u slučaju ograničenja prostora agregati se prenose skip sistemom umesto trakastih transportera.

STATIONARY 160 je opremljena sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.

concrete batching plant australiaMožete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije naše fabrike betona tako što ćrte kliknuti na odgovarajuće kartice i možete tražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE

Proizvodni Kapacitet 160 m³/h
Težina 66 tona bez silosa za cement
Ukupna Snaga Motora 245 kW
Zahtev za Generator Struje 350 kVA
Opcije Mešalice Mikseri sa Dve Osovine
Potrebno Područje za Rad 800 m²

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 40 m³
Korpa za Merenje Agregata 6 m³
Korpa za Merenje Agregata 1.200 x 13.000 mm
Traka za Transport Agregata 1.200 x 32.000 mm
Stand By Korpa za Agregat 6 m³
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 4 m³
Korpa za Merenje Cementa 2.400 kg
Korpa za Merenje Vode 1.200 lt
Korpa za Merenje Aditiva 100 lt
Kompresor Vazduha 1.000 lt, 11 kW
Silos za Cement Opcionalno od 100 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
concrete batching plant automation
Oprema za isporuku naših stacionarnih fabrika betona smanjuje troškove transporta naših klijenata sa modularnom strukturom i dostupnošću može se transportovati unutar zatvorenih kamionskih prikolica i kontejnera.
how a concrete batching plant works

"Please fill in the below form to send your quotation request for Stacionarne Fabrike Betona - Stationary 160"

    Stationary 160 | Stacionarne Fabrike Betona | Constmach