Stationary 120 | Stacionarne Fabrike Betona | Constmach
CONSTMACH STATIONARY 120 potpuno automatizovani stacionarni tip fabrike betona je pogodna solucija za velike kapacitete kao i za dugotrajne projekte sa gotovim zamešanim betonom na gradilištima sa namenskim delovima. Sa svojom sposobnošću da proizvede bilo koju vrstu betona, stabilizovanom strukturom bez problema, garancijom rezervnih delova i tehničkom uslugom visokog kvaliteta, usklađenošću sa CE standardima su razlozi zbog kojih STATIONARY 120 fabrike betona preferiraju profesionalci.
full automatic stationary type Concrete Batching Plant

Dvo-osovinski mikseri sa zapreminom 3 m3 vlažnog betona se koriste na STATIONARY 120 fabrikama betona.
Twinshaft mixers STATIONARY 120STATIONARY 120 fabrike betona mogu se opremiti sa različitim veličinama silosa za cement od 100 do 500 tona skladišnog kapaciteta prema potrebama projekata naših klijenata. Ao se cement nabavlja u vrećama, cement se puni u silose lako preko velikog otvora za otvaranje vreća i sistema za punjenje koji je integrisan u STATIONARY 120.
concrete batching plant manufacturersNaša kompanija veoma dobro zna da klimatski uslovi imaju veliki uticaj na kvalitet betona. Dok se STATIONARY 120 fabrike betona u regionima sa hladnom klimom kao što su Rusija, Kazakhstan, Ukrajina, Severna Evropa itd. greju putem generatora pare i izolacionim panelima, voda za betoniranje koja se koristi na STATIONARY 120 fabrikama betona u regionima sa toplom klimom kao što su Bliski istok, zalivske zemlje ili Afkrka se hladi pomoću hladnjaka.
concrete batching plant manufacturers in usaSistem za punjenje boksova agregata je naše alternativno rešenje za utovarne rampe koje su neophodne za punjenje boksova utovarivačem. U slučaju korišćenja sistema za punjenje boksova agregatom, uklonjena je potreba za konstrukcijom utovarne rampe.
concrete batching plant price

Različiti rasporedi i planovi STATIONARY 120 fabrike betona se primenjuju u skladu sa uslovima na terenu na kojem će se instalirati fabrika betona a u slučaju ograničenja prostora agregati se prenose skip sistemom umesto trakastih transportera.

STATIONARY 120 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.

Stationary Concrete Plants - Stationary 120
Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije Stacionarne fabrike betona - Stationary 120 tako što ćrte kliknuti na odgovarajuće kartice i možete tražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE

Proizvodni Kapacitet 120 m³/h
Težina 58 tona bez silosa za cement
Ukupna Snaga Motora 205 kW
Zahtev za Generator Struje 300 kVA
Opcije Mešalice Twin Shaft
Potrebno Područje za Rad 700 m²

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 30 m³
Korpa za Merenje Agregata 4.5 m³
Traka za Merenje Agregata 1.000 x 13.000 mm
Traka za Transport Agregata 1.200 x 30.000 mm
Stand By Korpa za Agregat 4.5 m³
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 3 m³
Korpa za Merenje Cementa 1.800 kg
Korpa za Merenje Vode 1.000 lt
Korpa za Merenje Aditiva 50 lt
Kompresor Vazduha 500 lt, 7.5 kW
Silos za Cement Opcionalno od 100 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
Stationary Concrete Plant - Stationary 120 General Layout
Oprema za isporuku naših stacionarnih fabrika betona smanjuje troškove transporta naših klijenata sa modularnom strukturom i dostupnošću može se transportovati unutar zatvorenih kamionskih prikolica i kontejnera.

"Please fill in the below form to send your quotation request for Stacionarne Fabrike Betona - Stationary 120"

    Stationary 120 | Stacionarne Fabrike Betona | Constmach