Stationary 100 | Stacionarne Fabrike Betona | Constmach

CONSTMACH STATIONARY 100 potpuno automatizovani stacionarni tip fabrike betona je pogodna solucija za velike kapacitete kao i za dugotrajne projekte sa gotovim zamešanim betonom na gradilištima sa namenskim delovima. Sa svojom sposobnošću da proizvede bilo koju vrstu betona, stabilizovanom strukturom bez problema, garancijom rezervnih delova i tehničkom uslugom visokog kvaliteta, usklađenošću sa CE standardima su razlozi zbog kojih STATIONARY 100 fabrike betona preferiraju profesionalci.
concrete batching plant price listPan mikseri, jedno-osovinski mikseri, dvo-osovinski mikseri ili planetarni tip miksera mogu se koristiti na STATIONARY 100 prema vrsti i karakteristikama betona koji će se proizvoditi.
concrete plant near meSTATIONARY 100 fabrike betona mogu se opremiti sa različitim veličinama silosa za cement od 75 do 500 tona skladišnog kapaciteta prema potrebama projekata naših klijenata. Ao se cement nabavlja u vrećama, cement se puni u silose lako preko velikog otvora za otvaranje vreća i sistema za punjenje koji je integrisan u STATIONARY 100.
concrete plant for saleNaša kompanija veoma dobro zna da klimatski uslovi imaju veliki uticaj na kvalitet betona. Dok se STATIONARY 100 fabrike betona u regionima sa hladnom klimom kao što su Rusija, Kazakhstan, Ukrajina, Severna Evropa itd. greju putem generatora pare i izolacionim panelima, voda za betoniranje koja se koristi na STATIONARY 100 fabrikama betona u regionima sa toplom klimom kao što su Bliski istok, zalivske zemlje ili Afrika se hladi pomoću hladnjaka.
STATIONARY 100 concrete plantsSistem za punjenje boksova agregata je naše alternativno rešenje za utovarne rampe koje su neophodne za punjenje boksova utovarivačem. U slučaju korišćenja sistema za punjenje boksova agregatom, uklonjena je potreba za konstrukcijom utovarne rampe.

STATIONARY 100 concrete plant

Različiti rasporedi i planovi STATIONARY 100 fabrike betona se primenjuju u skladu sa uslovima na terenu na kojem će se instalirati fabrika betona a u slučaju ograničenja prostora agregati se prenose skip sistemom umesto trakastih transportera.

STATIONARY 100 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.

Stationary Concrete Plant Control System

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije Stacionarne fabrike betona - Stationary 100 tako što ćrte kliknuti na odgovarajuće kartice i možete tražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE

Proizvodni Kapacitet 100 m³/h
Težina 48 tona bez silosa za cement
Ukupna Snaga Motora 175 kW
Zahtev za Generator Struje 250 kVA
Opcije Mešalice Pan Mikseri – Mikseri sa Jednom Osovinom – Mikseri sa Dve Osovine - Planetarni Mikseri
Potrebno Područje za Rad 700 m²

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 25 m³
Korpa za Merenje Agregata 3 m³
Traka za Merenje Agregata 1.000 x 13.000 mm
Traka za Transport Agregata 1.000 x 28.000 mm
Stand By Korpa za Agregat 3 m³
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 2 m³
Korpa za Merenje Cementa 1.200 kg
Korpa za Merenje Vode 600 lt
Korpa za Merenje Aditiva 30 lt
Kompresor Vazduha 500 lt, 7.5 kW
Silos za Cement Opciono od 75 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
Stationary Concrete Plant - Stationary 100 Layout

Oprema za isporuku naših stacionarnih fabrika betona smanjuje troškove transporta naših klijenata sa modularnom strukturom i dostupnošću može se transportovati unutar zatvorenih kamionskih prikolica i kontejnera.
stationary concrete batching plant transpot

"Please fill in the below form to send your quotation request for Stacionarne Fabrike Betona - Stationary 100"

    Stationary 100 | Stacionarne Fabrike Betona | Constmach