Constmach Sistemi za ispiranje peska


Kompletne linije stacionarnih i mobilnih postrojenja za pranje peska, pužnih (spiralne) sistema za pranje, kofičaste (točak) sisteme za pranje, odvajači za uklanjanje vode iz peska i hidrociklone proizvodi CONSTMACH.

Stacionarna postrojenja za prosejavanje i pranje CONSTMACH koriste se za prirodno prosejavanje i pranje pijeska i šljunka. Postrojenja s različitim rasporedom komponenti mogu se projektovati u skladu sa proizvodnim kapacitetom, količinom traženih finalnih materijala i vrsti sistema za ispiranje.

Postrojenja za prosejavanje i pranje CONSTMACH SW serije koriste se za prirodno pročišćavanje i pranje peska i šljunka. Najveća prednost naših mobilnih postrojenja za prosejavanje i pranje je laka pokretljivost, brza ugradnja i relativno mala potreba za prostorom. Sva potrebna oprema za sejanje i pranje je kombinovana je na šasiji s jednom osovinom.

CONSTMACH Pužne (spiralne) sisteme preferiraju kupci za pranje peska i šljunka do 16 mm. Pužni sistemi za pranje CONSTMACH koriste se za pranje finih materijala s visokim kapacitetom, jednostavnim održavanjem, zamenjivim rezervnim delovima, lako zamjenjivim delom, praktičnom montažom i visokim performansama.

Točkovi za pranje CONSTMACH dizajnirani su za ispiranje gline u pesku u svrsi povećanja kvaliteta peska. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu, oni imaju jednostavnost u postupku montaže. Ovi ktočkovi sa korpama pružaju prednost korisnicima s niskom potrošnjom energije i uštedom vode.

CONSTMACH sita za uklanjanje vode i hidrocikloni izvrsna su rešenja za pranje sitnih materijala veličine do 7 mm. Najveća prednost izbora sita za uklanjanje vode i hidrociklona je u aplikacijama za fino pranje čestica materijala u pijesku čak i veličine 50 mikrona. To pomaže korisniku da radi u skladu s bilo kojom vrstom projektnih zahteva, jer je zadržavanje mikronizovanog materijala unutar peska nakon pranja tako težak rezultat kod klasičnih sistema za pranje, kao što su pužni sistemi za pranje i kofičasti točkovi.

    Sistemi za Ispiranje Peska | Constmach