Whatsapp
Call
Constmach
Single Shaft Mixer

CONSTMACH Mešalice sa jednom osovinom su optimalno rešenje za sve vrste betona, posebno za opštu proizvodnju betona. Lako održavanje i zamenljivi omotači, dugovečni Ni-Hard elementi za mešanje obećavaju korisnicima performanse bez problema. Prisustvo dvostrukog motora u modelima od 2 m3 omogućava nastavak proizvodnje čak i u slučaju problema sa jednim od motora. Robusni mehanizam lanca remenice prenosi kretanje od teškog električnog motora i menjača do glavne osovine miksera. Zahvaljujući automatskom sistemu podmazivanja, ležajevi vratila mešalice su uvek podmazani sve dok se mešalica radi redovno. Kao i svi drugi tipovi miksera, naši mikseri sa jednim vratilom takođe su opremljeni dugmetom za zaustavljanje u nuždi, otvorom za pristup i ležajevima za teške uslove rada marke SKF/FAG.

Možete videti opšti izgled, informacije o transportu i fotografije jednovratnih mešalica tako što ćete kliknuti na povezane kartice i možete zatražiti ponudu klikom na kartice ZAHTEVAJ PONUDU.

Single Shaft Mixer Tehničke specifikacije
MODEL OF MIXER
CSS - 0.5
CSS - 1
CSS - 2
Zapremına punjenja 750 lt 1.500 lt 3.00 lt
Zapremına svežeg betona 625 lt 1.250 lt 2.500 lt
Zapremına kompaktnog betona 500 lt 1.000 lt 2.000 lt
Snaga motora 18.5 kW 37 kW 37 kW
Habajuce ploče sa strane 10 mm Hardox 450 15 mm Hardox 450 15 mm Hardox 450
Glavne habajuce ploče 15 mm Ni Hard 15 mm Ni Hard 20 mm Ni Hard
Habajuce ploce ruku za mesanje 25 mm Ni-Hard 25 mm Ni-Hard 30 mm Ni-Hard
Sıstem automatskog podmazıvanja
AVAILABLE
Hıdraulıcna vrata za pražnjenje
AVAILABLE
Sıgurnosnı prekıdač za vrata za održavanje
AVAILABLE
Transport
Naši jednoosovinski mikseri pogodni za transport minimiziraju transportne troškove naših klijenata svojom modularnom strukturom i dostupnošću za transport u zatvorenim kamionskim prikolicama i kontejnerima od 40 ft.
Constmach
Single Shaft Mixer Video
Constmach
Single Shaft Mixer E-katalog
Constmach
FORMULAR ZA ZAHTEV

Constmach sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close