Mobile 120 | Mobilne fabrike betona | Constmach
CONSTMACH MOBILE 120 mobilna fabrika betona se sastoji od dva različita tipa prikolica. Dok se na jednoj prikolici nalaze samo boksovi za agregat i sistem merenja, na drugoj se nalazi trakasti transporter i grupa za mešanje.

CONSTMACH MOBILE 120 mobilni tip fabrike betona zahteva minimalnu pripremu mesta. Dovoljno je samo ravno tlo koje je sposobno da nosi ukupni teret postrojenja.

Dvo-osovinski mikseri sa zapreminom od 3 m3 vlažnog betona se koriste na MOBILE 120 fabrikama betona.

Za razliku od drugih mobilnih fabrika betona, MOBILE 120 nema integrisani silos za cement na svojoj šasiji. Eksterni silosi za cement koji imaju kapacitet od 75 do 500 tona mogu se koristiti zajedno sa ovim modelom. Ako se cement dobavlja u vrećama, cement se puni lako u silos putem velikih otvora za vreće i sistem za punjenje silosa je integrisan u MOBILE 120.
Sistem za punjenje boksova agregata je naše alternativno rešenje za utovarne rampe koje su neophodne za punjenje boksova utovarivačem. U slučaju korišćenja sistema za punjenje boksova agregatom, uklonjena je potreba za konstrukcijom utovarne rampe.
MOBILE 120 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.

Ukupne dimenzije MOBILE 120 su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se može transportovati između različitih gradilišta.

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije Mobilne fabrike betona - Mobile 120 tako što ćete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE

Proizvodni Kapacitet 120 m³/h
Veličine u Transportnom Položaju Prva šasija: 14.9 (L) x 3 (W) x 4 (H) metara
2. šasija: 14 (L) x 3 (W) x 3.9 (H) metara
Težina 58 tona
Ukupna Snaga Motora 205 kW
Zahtev za Generator Struje 300 kVA
Opcije Mešalice Mikseri sa Dve Osovine
Potrebno Područje za Rad 500 m²

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 25 m³
Korpa za Merenje Agregata 4 m³
Traka za Merenje Agregata 1.000 x 14.000 mm
Traka za Transport Agregata 1.000 x 15.000 mm
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 3 m³
Korpa za Merenje Cementa 1.800 kg
Korpa za Merenje Vode 1.000 lt
Korpa za Merenje Aditiva 50 lt
Kompresor Vazduha 500 lt, 7.5 kW
Silos za Cement Opcija 2 Opciono od 75 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO

MOBILE 120 mobilna fabrika betona ima karakteristike da može imati svu neophodnu opremu za proizvodnju betona, čak i silos za cement koji se nalazi na mobilnoj šasiji sa točkovima a to omogućava korisnicima lakši transport i brzu instalaciju.

Ukupne dimenzije MOBILE 120 su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se može transportovati između različitih gradilišta.


"Please fill in the below form to send your quotation request for Mobilne Fabrike Betona - Mobile 120"

    Mobile 120 | Mobilne fabrike betona | Constmach