Mobicom 30 | Mobilne fabrike betona | Constmach
CONSTMACH MOBICOM 30 Mobilne & Kompaktne & gradilišni tip fabrika betona je idealna solucija za projekte koji zahtevaju veliku mobilnost, privremeno područje proizvodnje i mali investicioni budžet. Za razliku od klasičnih mobilnih fabrika betona, MOBICOM 30 fabrika betona se može isporučiti unutar samo 1-og 40ft kontejnera. Zahteva minimalnu pripremu mesta rada i ne zahteva mobilnu dizalicu za instalaciju. Dovoljan je samo utovarivač. Postrojenje se lako može transportovati kamionom između radnih mesta. Da bi se osigurala laka mobilnost, MOBICOM fabrike betona ostaju u istom položaju za vreme oba procesa i proizvodnje i transporta. Pošto je mikser tik iznad zemlje, proizvedeni beton se prenosi u kamionsku mešalicu putem trakastog transportera. MOBICOM 30 gradilišni tip fabrika betona zahteva minimalnu pripremu mesta rada. Dovoljno je samo ravno tlo koje je sposobno da nosi ukupan teret postrojenja.

MOBICOM 30 gradilišni tip fabrike betona ima karakteristike da ima svu neophodnu opremu za proizvodnju betona osim silosa za cement, ali ako se cement isporučuje u vrećama, korpa za otvaranje vreća cementa i sistem za prenos cementa koji se nalazi na šasiji postrojenja koristi se umesto silosa za cement. U slučaju potrebe, MOBICOM 30 može biti opremljen i sa silosom za cement.
Jedno-osovinski, pan ili planetarni tipovi miksera mogu se koristiti u MOBICOM 30 tako da se mogu koristiti za različite svrhe kao štu za proizvodnja gotovog betona, suvog mešanog betona, prefabrikovanog betona itd.

Zahvaljujući optimizovanoj visini punjenja aregatom MOBICOM 30, rampa za utovarivače koji pune agregat u boks nije potrebna. Utovarivač može lako napuniti boks direktno sa nivoa tla.

MOBICOM 30 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.

Ukupne dimenzije MOBICOM 30 su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se može transportovati između različitih gradilišta.

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije Mobilne fabrike betona - Mobicom 30 tako što ćete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE

Proizvodni Kapacitet 30 m³/h
Veličine u Transportnom Položaju 8 (L) x 2.3 (W) x 2.5 (H) metara
Težina 8.5 tona
Ukupna Snaga Motora 47 kW
Zahtev za Generator Struje 70 kVA
Opcije Mešalice Pan Mikseri - Mikseri sa Jednom Osovinom - Planetarni Mikseri
Potrebno Područje za Rad 50 m²

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 6 m³
Korpa za Merenje Agregata 0.75 m³
Traka za Transport Agregata 800 x 16.000 mm
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 0.5 m³
Korpa za Merenje Cementa 300 kg
Korpa za Merenje Vode 200 lt
Korpa za Merenje Aditiva 10 lt
Kompresor Vazduha 300 lt, 5.5 kW
Silos za Cement Opcionalno od 50 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
MOBICOM 30 fabrika betona i sva njena oprema može se transportovati sa jednim zatvorenim 40 ft OT kontejnerom ili sa kamionskom prikolicom.

"Please fill in the below form to send your quotation request for Mobilne Fabrike Betona - Mobicom 30"

    Mobicom 30 | Mobilne fabrike betona | Constmach