Constmach Mobilne drobilice čvrstog kamena


Mobilna drobilica tvrdog kamena savršeno je rešenje za drobljenje vrlo tvrdih stena visokog procenta abrazivnosti i silicijum dioksida (SiO2), kao što su granit, bazalt, gabro itd.

Takođe je moguće drobiti bilo koje drugo kamenje poput kečnjaka, rečnog kamena, dolomita. Prisutnost primarne čeljustne drobilice omogućava drobljenje velikih i tvrdih stena. S druge strane, zahvaljujući sekundarnoj konusnoj drobilici moguće je izvršiti drugu fazu drobljenja najtvrđih materijala.

CJC-60, CJC-90 i CJC-110 su primarni modeli čeljustnih drobilica koje su prisutne na JC-1, JC-2 i JC-3. Razlika drobilica serije JCV između JC serija je prisutnost VSI drobilice kao drobilice treće faze. Očito je da je bolji kubični oblik finalnih proizvoda prednost mobilnih drobilica serije JCV zahvaljujući prisutnosti VSI drobilice u sistemu.

Kao i u svim ostalim CONSTMACH pokretnim drobilica, bunker hranilice, hranilica grizli, baj pas (zemljani) trakasti transporter, trakasti transport između čeljustne i konusne drobilice, vibro sito (levak), povratni i skladišni trakasti transporteri, pokretna šasijsa na točkovima, uklanjanje prašine i upravljački sistemi su glavni elementi postrojenja.

U slučaju potrebe, moguće je postaviti i dizel generator na kućištu postrojenja.

Dok se JC-1 proizvodi kao jednostruka prikolica, JC-2 i JC-3 kombinacija su dvostrukih prikolica. Na prvoj prikolici nalaze se čeljustna drobilica, bunker hranilice i dovodni i obilazni trakasti transporteri. Druga prikolica uključuje konusnu drobilicu, vibro sito, punjenje materijala, povratnu i trake za skokiranje materijala. Sistem uklanjanja prašine prisutan je na obe šasije. Sa druge strane, sve drobilice serije JCV imaju 3 različite prikolice. Drugim rečima, "JCV" serije su kombinacija pokretnih drobilica tvrdog kamena serije "JC" i pokretnih postrojenja za izradu pijeska serije "V". Drobilice VSI 700 CR, VSI 800 CR, VSI 900 CR prisutne su u JCV-1, JCV-2 i JCV-3.

Generalno postoje 3 različite transportne trake u svim modelima. U nekim je slučajevima, prema potrebama klijenta, moguće je dodati još jedno sito na vibro sito i transportnu traku. Tako se dobija i četvrta frakcija.

    Mobilne drobilice čvrstog kamena | Constmach