Constmach Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska


CONSTMACH proizvodi različite vrste i veličine pokretnih postrojenja za izradu peska. U stvari, konfiguracija naših mobilnih postrojenja za izradu peska ne razlikuje se toliko od ostalih vrsta pokretnih postrojenja za drobljenje. Razlog nazvanja ove klase proizvoda „pokretnim postrojenjem za izradu peska“ je zato što je drobilica u postrojenju vertikalna udarna drobilica (VSI drobilica) ili tercijarna udarna drobilica. Većinu vremena, pokretne postrojenja za izradu peska CONSTMACH koriste se u slučaju kada treba dobiti visok procenat finog materijala. Drugim rečima, ako su potrebne 0-4 mm ili slične veličine sitnih frakcija s više od 50% ukupne količine proizvodnje, naše mobilne fabrike za izradu peska su pravi izbor.

Pokretne (mobilne) fabrike za izradu peska CONSTMACH mogu biti opremljene VSI ili tercijarnom drobilicom. Kapacitet pokretnih postrojenja za izradu peska definiše se u zavisnosti od veličini drobilice koja se nalazi na njoj. Ostali elementi konfiguracije, kao što su bunker hranilice, vibro sito, transporteri itd., biraju se prema veličini prethodno odabrane drobilice. Moguće je dostići čak 250 tona na sat kapaciteta pomoću modela V-90 ili T-150.

Dok pokretne fabrike za izradu peska serije „V“ uključuju jednu od vertikalnih udarnih drobilica, „T“ serija uvek uključuje tercijarne udarne drobilice. Obe serije imaju slične sofisticirane funkcije koje su rezultat naprednih inženjerskih i istraživačkih aktivnosti koje su godinama radili inženjeri CONSTMACH. Prednost serije V je bolji kubični oblik i veći procenat pijeska. S druge strane, serija "T" pruža mogućnost hranjenja kamenja veće veličine poput 150 mm.

Mobilna postrojenja za izradu peska CONSTMACH opremljena su visokotehnološkim sistemima za automatizaciju vrhunskih elektronskih i elektro delova marke SIEMENS ili SCHNEIDER i PLC modula.

Kao i sve ostale mobilne fabrike, ukupne dimenzije naših mobilnih postrojenja za izradu peska takođe se određuju u skladu s međunarodnim propisima o drumskom prometu i samim tim naše se mobilno postrojenje lako prevozi samo tegljačem između radnih mesta naših klijenata.

    Mobilna Postrojenja za Proizvodnju Peska | Constmach