Constmach Mobilna Postrojenja za Drobljenje


CONSTMACH proizvodi različite veličine i vrste pokretnih postrojenja za drobljenje. Naša mobilna postrojenja za drobljenje i proseavanje svrstana su u četiri različite grupe kao što su sledeće:

Mobilne Postrojenja za Drobljenje Tvrdog Kamena:

CONSTMACH Mobilna drobilica tvrdog kamena savršeno je rešenje za drobljenje vrlo tvrdih stena visokog stepena abrazivnosti i silicijevog dioksida (SiO2), kao što su granit, bazalt, gabro i sl. Takođe je moguće drobiti bilo koje drugo kamenje poput krečnjaka, rečnog kamena, dolomita. Prisutnost primarne čeljustne drobilice omogućava drobljenje velikih i tvrdih stiena. Sa druge strane, zahvaljujući sekundarnoj konusnoj drobilici moguće je izvršiti drugu fazu drobljenja najtvrđih materijala.

Razlika između drobilica serije JCV i JC serija je prisutnost VSI drobilice kao drobilice treće faze. Očigledno je da je bolji kubični oblik finalnih proizvoda prednost mobilnih drobilica serije JCV zahvaljujući prisutnosti VSI u skolu fabrike.

Pokretne čeljustne i udarne drobilice

Mobilne čeljustne i udarne drobilice su specifičan, ali ujedno i najčešće proizvedeni u asortimanu postrojenja za drobljenje CONSTMACH Mobile. Kao što se može razumjeti i iz njegovog imena, čeljustna i udarna drobilica prisutni su na ovoj vrsti pokretnih postrojenja za drobljenje i prosejavanje.

CONSTMACH "pokretne čeljustne i udarne drobilice" koriste se za drobljenje širokog raspona stena od krečnjaka do bazalta. Prisutnost primarne čeljustne drobilice omogućava drobljenje velikih i tvrdih stena. S druge strane, zahvaljujući sekundarnoj drobilici, moguće je proizvesti dobar kubični oblik konačnih materijala od 0 do 60 mm prema potrebama kupca.

Mobilne Postrojenja za Drobljenje Krečnjaka

Mobilna postrojenja za drobljenje krečnjaka CONSTMACH posebna su vrsta pokretnih drobilica koje se uglavnom preferiraju za drobljenje relativno mekšeg kamenja, poput krečnjaka. Zbog toga ih nazivaju i "pokretnim drobilicama krečnjaka". Ne samo krečnjak, već i druge vrste mekog i srednjeg tvrdog kamenja mogu se lako obraditi pomoću pokretnih drobilica krečnjaka CONSTMACH. Glavna razlika ovih vrsta fabrika od ostalih pokretnih postrojenja za drobljenje CONSTMACH je vrsta drobilice koja je primarna udarna. Ove vrste drobilica nazivaju se također primarnim udarnim drobilicama ili rotorskim drobilicama.

Mobilne Fabrike za Izradu Peska

CONSTMACH proizvodi različite vrste i veličine pokretnih postrojenja za izradu peska. U stvari, konfiguracija naših mobilnih postrojenja za izradu peska ne razlikuje se toliko od ostalih vrsta pokretnih postrojenja za drobljenje. Razlog nazvanja ove klase proizvoda „pokretnim postrojenjem za izradu peska“ je zato što je drobilica u postrojenju vertikalna udarna drobilica (VSI drobilica) ili tercijarna udarna drobilica. Većinu vremena, pokretna postrojenja za izradu peska CONSTMACH koriste se u slučaju kada treba visoki procenat finog materijala. Drugim rečima, ako su potrebne 0-4 mm ili slične veličine sitnih frakcija sa više od 50% ukupne količine proizvodnje, naše mobilne fabrike za izradu peska su pravi izbor. Pokretne (mobilne ) fabrike za izradu peska CONSTMACH mogu biti opremljene VSI ili tercijarnom drobilicom. Kapacitet pokretnih uređaja za izradu peska definiše se u zavisnosti od veličini drobilice koja se nalazi u sistemu. Dok pokretna postrojenja za izradu peska serije „V“ uključuju jednu od vertikalnih udarnih drobilica, „T“ serija uvek uključuje tercijarne udarne drobilice.

Pokretno (mobilno) postrojenje za drobljenje CONSTMACH opremljeno je upravljačkim tabletom u sistemima visoke tehnologije sa vrhunskim elektronskim i električnim delovima marke SIEMENS ili SCHNEIDER i PLC modulom.

Ukupne dimenzije naših mobilnih postrojenja za drobljenje određuju se prema međunarodnim propisima o putnom prometu, a naše mobilne fabrike lako se transportuje samo pomoću tegljača između radnih mjesta naših klijenata.

    Mobilno Postrojenje za Drobljenje | Na Prodaju Pokretna Drobilica | CONSTMACH