Constmach Mobilne čeljustne i udarne drobilice


Mobilne čeljusne i udarne drobilice specifična su, ali ujedno i najčešće proizvedena serija pokretnih drobilica CONSTMACH. Kao što se može razumjeti i iz njegovog imena, čeljustna i udarna drobilica prisutne su na ovoj vrsti pokretnih postrojenja za drobljenje i prosejavanje.

CONSTMACH "pokretne čeljustne i udarne drobilice" koriste se za drobljenje širokog raspona stena od krečnjaka do bazalta. Prisutnost primarne čeljustne drobilice omogućava drobljenje velikih i tvrdih stena. Sa druge strane, zahvaljujući sekundarnoj drobilici, moguće je proizvesti dobar kubični oblik konačnih materijala od 0 do 60 mm prema potrebama kupca.

CJC-60, CJC-90 i CJC-110 su primarni modeli čeljustnih drobilica koji su prisutni na JT-1, JS-2 i JS-3. Dok JT-1 uključuje tercijarnu udarnu drobilicu umjesto sekundarne, JS-2 i JS-3 obe imaju sekundarne udarne drobilice. CSI 1212 i CSI 1215 su sekundarne udarne drobilice koje se koriste u JS-2 i JS-3.

Kao i u svim ostalim pokretnim drobilicama CONSTMACH, bunker hranilice, grizli hranilica, baj pas (zemlja) trakasti transporter, trakasti transporter između čeljustne i udarne drobilice, vibro sito (levak), povratna i trake za stokiranje materijala, pokretna šasija na točkovima, odvajači prašine i kontrolni sistemi su glavni elementi postrojenja.

U slučaju potrebe, moguće je lpostaviti dizel agregat na kućištu postrojenja.

Dok se JT-1 proizvodi kao jednostruka prikolica, JS-2 i JS-3 kombinacija su dvostrukih prikolica. Na prvoj prikolici nalaze se čeljustna drobilica, bunker hranilice i dovodni i obilazni transporteri. Druga prikolica uključuje sekundarnu udarnu drobilicu, vibro sito, dovod, povratne i transportne trake za konačni materijal. Sistem uklanjanja prašine prisutan je na obe šasije.

Generalno postoje 3 različite transportne trake u svim modelima. U nekim je slučajevima, prema potrebama klijenta, moguće je dodati još jedno sito na vibro sito i transportnu traku. Tako se stvara i četvrta frakcija.

Najvažnije prednosti CONSTMACH "pokretne čeljustne i udarne drobilice" navedene su u nastavku:

  • Drobljenje širokog raspona vrsta stena od mekog do tvrdog
  • Visok procenat peska zahvaljujući posebnom dizajnu rotora sekundarnih udarnih drobilica.
  • Izvrsni kubični oblik na završnim materijalima.

Kao što se vidi iz gore navedenih karakteristika, ove vrste pokretnih postrojenja za drobljenje istovremeno pružaju prednost svim ostalim vrstama pokretnih postrojenja za drobljenje CONSTMACH.

Zahvaljujući visokotehnološkom sistemu automatizacije uz kontrolu i putem tableta kao i lakoj pokretljivosti uz poštovanje međunarodnih prometnih propisa, uvek se mogu koristiti i prevoziti CONSTMACH Mobilne čeljustne i udarne drobilice!