Compact 30 | Kompaktne Fabrike Betona | Constmach

CONSTMACH COMPACT 30 potpuno automatsko postrojenje za betoniranje je specijalno dizajniran model beTONAkog postrojenja koji se može transportirati samo jednom poluprikolicom ili sa 40 ft OT kontejneru i zato se naziva i fabrika betona KONTRJNERSKOG TIPA. COMPACT 30 je poželjan naročito u slučajevima kada je područje za instalaciju ograničenih dimenzija.

Svojom lakoćom prenosivosti i dizajnom za brzu ugradnju i neophodnošću minimalne investicije u infrastrukturu, fabrika betona COMPACT 30 kompaktnog tipa nudi ekonomske prednosti svojim korisnicima. COMPACT 30 je dizajniran i proizveden u skladu sa CE standardima.

COMPACT 30 postrojenje za betoniranje betona zahteva minimalnu pripremu gradilišta. Dovoljan je samo pljosnati beton koji je sposoban nositi ukupno opterećenje postrojenja. Silosi za cement koji se isporučuju sa postrojenjem imaju pune čelične noge kako bi uklonili neophodnost izgradnje beTONAkih nogu od strane klijenta. Zahvaljujući metalnim zidovima koji se nalaze na obe strane postrojenja, rampa za punjenje agregata se može lako pripremiti bez izgradnje beTONAkog zida.

Mešalice sa jednom osovinom, pan ili planetarnim tipom mogu se koristiti u COMPACT 30 postrojenju tako da se mogu koristiti za različite namjene kao što su gotovi beton, suvi mešani beton, proizvodnja prefabrikovanog betona itd.

COMPACT 30 je opremljen visokotehnološkim sistemom automatizacije uključujući vrhunske SIEMENS - SCHNEIDER marke elektronskih komponenti i PLC-a. Celokupan sistem je kontrolisan kroz napredni softver koji je sofisticiranih karakteristika i korisnički interfejs prilagođen krajnjem korisniku.
Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije Postrojenja za betoniranje – COMPACT 30 tako što ćete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE

Proizvodni Kapacitet 30 m³/h
Veličine u Transportnom Položaju 12 (L) x 2.2 (W) x 2.2 (H) metara
Težina 13 tona
Ukupna Snaga Motora 55 kW
Zahtev za Generator Struje 80 kVA
Opcije Mešalice Pan Mikseri – Mikseri sa Jednom Osovinom - Planetarni Mikseri
Potrebno Područje za Rad 200 m²

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 6 m³
Korpa za Merenje Agregata 0.75 m³
Traka za Merenje Agregata 500 x 4.000 mm
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 0.5 m³
Korpa za Merenje Cementa 300 kg
Korpa za Merenje Vode 200 lt
Korpa za Merenje Aditiva 10 lt
Kompresor Vazduha 300 lt, 5.5 kW
Silos za Cement Opcionalno od 50 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO

Oprema za isporuku naših COMPACT kompaktnih beTONAkih postrojenja smanjuje troškove transporta naših klijenata. COMPACT 30 se transportuje unutar jednog 40 ft OT kontejnera ili prikolice za kamione, osim cementnog silosa.


"Please fill in the below form to send your quotation request for Kompaktne Fabrike Betona | Compact 30"

    Compact 30 | Kompaktne Fabrike Betona | Constmach