Compact 100 | Kompaktne Fabrike Betona | Constmach
CONSTMACH COMPACT 100 potpuno automatsko postrojenje za proizvodnju betona je specijalno dizajniran model beTONAke fabrike koji je poželjan u slučajevima ograničenog prostora za rad ali i visoke potrebe za proizvodnim kapacitetom. Iako kompaktne i minimizirane dimenzije, COMPACT 100 može dostići visoke proizvodne kapacitete kao što je 100 m3 / h.

Boks za skladištenje agregata COMPACT 100 moguće je koristiti u dva različita oblika kao linearni i kvadratni. Korpe za agregat mogu biti postavljene u linearnom obliku kao kod stacionarnih betonara ili u kvadratnom obliku kao kod Compact 20 & 30 ili naših mobilnih postrojenja za proizvodnju betona.

Svojom lakoćom prenosivosti i dizajnom za brzu ugradnju i neophodnošću minimalne investicije u infrastrukturu, fabrika betona COMPACT 100 kompaktnog tipa nudi ekonomske prednosti svojim korisnicima. COMPACT 100 je dizajniran i proizveden u skladu sa CE standardima.

COMPACT 100 postrojenje za betoniranje betona zahteva minimalnu pripremu gradilišta. Dovoljan je samo pljosnati beton koji je sposoban nositi ukupno opterećenje postrojenja. Cementni silosi koji se isporučuju sa postrojenjem imaju pune čelične noge kako bi uklonili neophodnost izgradnje beTONAkih nogu od strane klijenta. Zahvaljujući metalnim zidovima koji se nalaze na obe strane postrojenja, rampa za punjenje agregata se može lako pripremiti bez izgradnje beTONAkog zida.

Mešalice sa dve osovine, jednom osovinom, pan ili planetarnim tipom mogu se koristiti u COMPACT 100 postrojenju tako da se mogu koristiti za različite namjene kao što su gotovi beton, suvi mešani beton, proizvodnja prefabrikovanog betona itd.


COMPACT 100 je opremljen visokotehnološkim sistemom automatizacije uključujući vrhunske SIEMENS - SCHNEIDER marke elektronskih komponenti i PLC-a. Celokupan sistem je kontrolisan kroz napredni softver koji je sofisticiranih karakteristika i korisnički interfejs je prilagođen krajnjem korisniku.

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije postrojenja za betoniranje – COMPACT 100 tako što ćete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE

Proizvodni Kapacitet 100 m³/h
Težina 35 tona
Ukupna Snaga Motora 175 kW
Zahtev za Generator Struje 250 kVA
Opcije Mešalice Pan Mikseri – Mikseri sa Jednom Osovinom – Mikseri sa Dve Osovine - Planetarni Mikseri
Potrebno Područje za Rad 300 m²

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 15 m³
Korpa za Merenje Agregata 2 m³
Traka za Merenje Agregata 800 x 13.000 mm
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 2 m³
Korpa za Merenje Cementa 1.200 kg
Korpa za Merenje Vode 600 lt
Korpa za Merenje Aditiva 30 lt
Kompresor Vazduha 500 lt, 7.5 kW
Silos za Cement Opcionalno od 50 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO

Dostava prijateljske opreme naših betonara za beton betona smanjuje troškove transporta naših klijenata.COMPACT 100 transportira se unutar 2 kom OT kontejnera ili prikolica od 40 ft, osim silosa za cement.

"Please fill in the below form to send your quotation request for Kompaktne Fabrike Betona | Compact 100"

    Compact 100 | Kompaktne Fabrike Betona | Constmach