Stationary Stone Crushing and Screening Plants

CONSTMACH dizajnira i proizvodi postrojenja za drobljenje i prosejavanje u različitim konfiguracijama i kapacitetima prema potrebama i željama klijenta. Kapaciteti naših postrojenja za drobljenje i prosejavanje menjaju se između 50 do 1.000 tph. Konfiguracije i izgled naših postrojenja za drobljenje i prosejavanje definisani su prema različitim kriterijumima kao što su:

 • Traženi proizvodni kapacitet,
 • Vrsta, tvrdoća i nivo abrazivnosti materijala koji se drobi,
 • Maksimalna veličina hranjenog materijala,
 • Veličine potrebnih krajnjih frakcija.

Naš dizajnerski tim konfiguriše različite planove koristeći različite vrste i veličine hranilica, drobilica, sita, bunkera,sistema za ispiranje i transportnih traka.

Glavni cilj naše firme je da uvek podrži naše klijente u odabiru najprikladnijeg dizajna prema njihovim stvarnim potrebama i pomoći im da izbegnu pogrešna ulaganja koja će uzrokovati gubitak novca i / ili velike operativne troškove.

Molimo kontaktirajte nas kako biste dobili najpogodnije i optimizovane projekte i ponude koje će pripremiti naš inženjerski tim i u potpunosti udovoljiti vašim potrebama.

Možete vidjeti opšti izgled, transportne informacije i fotografije postrojenja za drobljenje i prosejavanje klikom na određene kartice, a zahtev za ponudu možete tražiti klikom na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

Tehničke specifikacije i glavne konfiguracije naših postrojenja za drobljenje i prosijavanje mijenjaju se prema

 • Proizvodnom kapacitetu postrojenja
 • Količini i veličini krajnjih frakcija
 • Vrsti materijala koji se želi drobiti.

Izgled postrojenja za drobljenje i prosejavanje se menja u skladu sa

 • Proizvodnim kapacitetom postrojenja
 • Količini i veličini konačnih frakcija
 • Vrsti materijala koji se želi drobiti.

Ispod su primeri nacrta postrojenja koje preferiraju naši klijenti

Postrojenje za drobljenje i prosejavanje kapaciteta 120-150 tph, uključujući primarnu čeljusnu i sekundarnu konusnu drobilicu

  stone crusher plant

Postrojenje za drobljenje i prosejavanje kapaciteta 250-300 tph, uključujući primarnu čeljustnu, sekundarnu udarnu i tercijarnu drobilicu

  stone crusher plant layout

Postrojenje za drobljenje i prosejavanje kapaciteta 250-300 tph, uključujući primarnu čeljustnu, sekundarnu konusnu i VSI drobilicu

  stone crusher plant manufacturer

Oprema za isporuku naših postrojenja za drobljenje i prosejavanje smanjuje troškove transporta naših klijenata zahvaljujući svojoj modularnoj strukturi i transportuje se unutar zatvorenih kamionskih prikolica ili 40 ft OT kontejnera.

stone crusher plant sale

"Molimo ispunite donji obrazac da pošaljete zahtev za ponudu Postrojenja za drobljenje i prosejavanje"