Stationary Stone Crushing Plant For Sale | Constmach

CONSTMACH dizajnira i proizvodi postrojenja za drobljenje i prosejavanje sa različitim konfiguracijama i vrednostima kapaciteta prema potrebama i željama klijenata. Vrednosti proizvodnog kapaciteta naših postrojenja za drobljenje i sejanje se kreću između 50 i 1.000 t/h. Konfiguracije i rasporedi naših postrojenja za drobljenje i sejanje su definisani prema različitim kriterijumima kao npr

Potreban proizvodni kapacitet,
Vrsta, tvrdoća i nivo abrazivnosti materijala koji se drobi,
Maksimalna veličina materijala za hranjenje,
Veličine potrebnih konačnih frakcija.
U skladu sa potrebama i zahtevima naših kupaca mogu se koristiti različite vrste drobilica. Takođe je moguće koristiti različite drobilice u istoj konfiguraciji.
Naš dizajnerski tim konfiguriše različite 3D rasporede koristeći naše različite tipove i veličine hranilica, drobilica, sita, rezervoara, mašina za pranje i transportera.

Glavni cilj naše kompanije je uvek da podrži naše klijente da izaberu najpogodniji dizajn u skladu sa njihovim stvarnim potrebama i da im pomogne da izbegnu pogrešna ulaganja koja će uzrokovati gubitak finansija i/ili visoke operativne troškove.

Molimo kontaktirajte nas kako biste dobili najprikladnije i optimizovane projekte i ponude koje će pripremiti naš inženjerski tim i u potpunosti ispuniti vaše zahteve.

CONSTMACH postrojenja za drobljenje i prosijavanje opremljena su visokotehnološkim sistemom automatizacije uključujući elektronske komponente marke SIEMENS – SCHNEIDER i PLC vrhunske klase.

You can see the general layout, transport information and photos of Crushing And Screening Plants by clicking the related tabs and you can request a quotation by clicking REQUEST A QUOTE tabs.

Tehničke specifikacije i glavne konfiguracije naših postrojenja za drobljenje i prosijavanje se menjaju u skladu sa

Proizvodnim kapacitetom fabrike
Količinom i veličinom konačnih frakcija
Vrsta materijala koji se drobi.

Rasporedi naših postrojenja za drobljenje i prosijavanje se menjaju u skladu sa

Proizvodnim kapacitetom fabrike
Količinom i veličinom konačnih frakcija
Vrstom materijala koji se drobi.
Ispod su primeri rasporeda postrojenja koje naši klijenti često preferiraju

Postrojenje za drobljenje i prosejavanje kapaciteta 120-150 t/h uključujući primarnu čeljustnu i sekundarnu konusnu drobilicu

stone crusher plant

250-300 tph capacity crushing and screening plant including primary jaw, secondary impact and tertiary impact crusher

stone crusher plant

250-300 tph capacity crushing and screening plant including primary jaw, secondary cone and VSI crusher

stone crusher plant
Oprema naših postrojenja za drobljenje koja je pogodna za transport minimizira transportne troškove naših klijenata svojom modularnom strukturom i dostupnošću za transport u zatvorenim kamionskim prikolicama i kontejnerima od 40 ft.

"Please fill in the below form to send your quotation request for Stationary Crushing Plant"