O Nama

CONSTMACH je lider u proizvodnji fabrika betona, drobilica i beTONAkih blok mašina u Turskoj još od svog osnivanja 2002. Silosi za cement, postrojenja za prosejavanje i ispiranje peska, mobilne drobilice i drugi tipovi proizvoda su samo deo onoga što proizvodi CONSTMACH.


CONSTMACH proizvodi svoje proizvode u fabrikama koje su locirane u Izmiru, dva velika grada u Turskoj.


Naši proizvodi se izvoze u više od pedeset zemalja na pet kontinenta: USA, Francuska, Španija, Kanada, Meksiko, Hollndija, Švajcarska, Poljska, Ukrajina, Bugarska, Severna Makedonija, Slovenija, Slovačka, Srbija, Švedska, Mađarska, Rumunija, Latvija, Egipat, Moroko, Liban, Jordan, bahrein, Kuvajz, Oman, Gruzija, Kazakhstan, Senagal, Kamerun, Niger, Gvineja, Somalija su neke od zemalja gde naši klijenti preferiraju naša postrojenja. Kliknite za više

Kontaktirajte Nas Odmah

Često Postavljana Pitanja

Dali imate podršku za inicijalnu instalaciju i korišćenje?

Svi naši proizvodi se instaliraju i puštaju u rad od strane CONSTMACH ekipe za montažu. Operatori naših klijenata se obučavaju u smislu korišćenja opreme, redovnog održavanja i otklanjanju zastoja.

Dali imate postprodajnu tehnički podršku?

Svi naši proitvodi imaju garanciju 2 godine i posle prodaje mi obezbeđujemo svaki tip rezervnih delova za naše kupce. Kao dodatak fizičkoj podršci, na naše potpuno automatizovane fabrike betona mogu se povezati naši tehničari putem interneta i neki od problema se na taj način mogu lako rešiti.

Koji tip opreme mogu dobiti za moj projekat od strane vaše kompanije?

Za bolji kvalitet, bezbednije i više efikasnije okruženje, naša kompanija servisira sva očekivanja naših kupaca sa širokom paletom naših proizvoda. Servisiramo vas sa Fabrikama betona, Mobilnim fabrikama betona, Postrojenjima za drobljenje i prosejavanje, Mobilnim drobilicama, Fabrikama betona suvog tipa, Kompaktnim fabrikama betona, Silosima za cement, BeTONAkim blok mašinama u svim tipovima i kapacitetima.

Da li imate sertifikat kvaliteta za vaše sisteme?

Pored naših sistema koji su sertifikovani sa ISO 9001:2015 Sertifikatom Sistema Kvaliteta Menadžmenta, naši proizvodi su takođe sertifikovani sa CE Sertifikatima.

U koje zemlje ste izvozili vašu opremu?

Naši proizvodi se izvoze u više od pedeset zemalja na pet kontinenta: USA, Francuska, Španija, Kanada, Meksiko, Hollndija, Švajcarska, Poljska, Ukrajina, Bugarska, Severna Makedonija, Slovenija, Slovačka, Srbija, Švedska, Mađarska, Rumunija, Latvija, Egipat, Moroko, Liban, Jordan, bahrein, Kuvajz, Oman, Gruzija, Kazakhstan, Senagal, Kamerun, Niger, Gvineja, Somalija su neke od zemalja gde naši klijenti preferiraju naša postrojenja.

News

CONSTMACH CSW-5050 pužni transporter za ispiranje peska je isporučen našem kupcu u Španiji!

CONSTMACH CSW-5050 pužni transporter za ispiranje peska je isporučen našem kupcu u Španiji!

CONSTMACH MOBICOM 30 fabrika betona gradilišnog tipa je isporučena našem kupcu u Senegalu!

CONSTMACH MOBICOM 30 fabrika betona gradilišnog tipa je isporučena našem kupcu u Senegalu!

CONSTMACH MOBILE 100 mobilna fabrika betona je puštena u rad za našeg kupca u Poljskoj.

CONSTMACH MOBILE 100 mobilna fabrika betona je puštena u rad za našeg kupca u Poljskoj.