Whatsapp
Call
Constmach
Pokretne Blok Mašine

Pokretna mašina za izradu šupljih blokova (polaganje jaja) koja proizvodi šuplje blokove sa najefikasnijim, praktičnim i ekonomičnim metodama u industriji. Sa svojim pokretnim proizvodnim sistemom, nema potrebe za paletama za proizvodnju šupljih blokova. Iako mašinom upravlja jedna osoba, postiže se veoma visok kapacitet proizvodnje šupljeg bloka. Naša pokretna (mašina za polaganje jaja) sa svojom praktičnom strukturom je idealno rešenje za preduzetnike u industriji, lakoćom korišćenja i minimalnim prvim investicionim troškovima. Mašina može biti opremljena posebnim mehanizmom za proizvodnju izolovanih šupljih blokova.


Mašina je pokretna mašina za izradu šupljeg bloka sa ručnim upravljanjem koja je sposobna da proizvodi šuplje blokove različitih oblika i dimenzija, postavljanjem različitih kalupa na mašinu, u okviru ograničenja okvira mašine. Mašina proizvodi betonske proizvode na ravnoj površini pomeranjem u ravnoj liniji. Mašina ne zahteva palete za proizvodnju. Cela fabrika se sastoji od glavne mašine, silosa agregata 4x10 m³ i jedinice za skaliranje, jedne mešalice za beton sa spiralnim lopaticama kapaciteta 600 lit./ciklus i raznih transportnih traka.


Mođete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije naših pokretnih blok mašina tako što ćete klikuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

Pokretne Blok Mašine Tehničke specifikacije
Kontrola Priručnik
Korisna površina na paleti 850 x 1250 mm
Maksimalna visina bloka 300 mm
Minimalna visina bloka 185 mm
Dimenzija okvira (Širina-Visina-Dužina) 2750 x 3550 x 2600 mm
Frame Težina 4000 kg
Kapacitet hidrauličnog rezervoara 96 lt./128 lt
Kapacitet korpe za materijal 1.800 lt
Kapacitet korpe za punjenje 300 lt
Donji vibratori 4x4 kW (Max. 80kN)
Gornji vibratori 2x4 kW (Max. 40kN)
Ukupna snaga elektro motora (mašina) 37 kW
Ukupna snaga elektro motora (Cela fabrika) 89 kW
Transport
Fabrika betona i sva njena oprema može se transportovati sa jednim zatvorenim 40 ft OT kontejnerom ili sa kamionskom prikolicom.
Constmach
Pokretne Blok Mašine Video
Constmach
Pokretne Blok Mašine E-katalog
Constmach
FORMULAR ZA ZAHTEV

Constmach sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close