Whatsapp
Call
Constmach
Compact 60

CONSTMACH COMPACT 60 potpuno automatsko postrojenje za proizvodnju betona je specijalno dizajniran model betenske fabrike koji je poželjan u slučajevima ograničenog prostora za rad ali i visoke potrebe za proizvodnim kapacitetom. Iako kompaktne i minimizirane dimenzije, COMPACT 60 može dostići visoke proizvodne kapacitete kao što je 60 m3 / h.

Boks za skladištenje agregata COMPACT 60 moguće je koristiti u dva različita oblika kao linearni i kvadratni. Korpe za agregat mogu biti postavljene u linearnom obliku kao kod stacionarnih betonara ili u kvadratnom obliku kao kod Compact 20 & 30 ili naših mobilnih postrojenja za proizvodnju betona.

U slučaju korišćenja kvadratnog oblika boksa za agregat, cela se može transportovati sa samo jednom niskonosećom prikolicom ili 40 ft OT kontejnerom kao i Compact 20 & 30.

Svojom lakoćom prenosivosti i dizajnom za brzu ugradnju i neophodnošću minimalne investicije u infrastrukturu, fabrika betona COMPACT 60 kompaktnog tipa nudi ekonomske prednosti svojim korisnicima. COMPACT 60 je dizajniran i proizveden u skladu sa CE standardima.

COMPACT 60 postrojenje za betoniranje betona zahteva minimalnu pripremu gradilišta. Dovoljan je samo pljosnati beton koji je sposoban nositi ukupno opterećenje postrojenja. Cementni silosi koji se isporučuju sa postrojenjem imaju pune čelične noge kako bi uklonili neophodnost izgradnje betonskıh nogu od strane klijenta. Zahvaljujući metalnim zidovima koji se nalaze na obe strane postrojenja, rampa za punjenje agregata se može lako pripremiti bez izgradnje betonskog zida.

Mešalice sa dve osovine, jednom osovinom, pan ili planetarnim tipom mogu se koristiti u COMPACT 60 postrojenju tako da se mogu koristiti za različite namjene kao što su gotovi beton, suvi mešani beton, proizvodnja prefabrikovanog betona itd.

COMPACT 60 je opremljen visokotehnološkim sistemom automatizacije uključujući vrhunske SIEMENS - SCHNEIDER marke elektronskih komponenti i PLC-a. Celokupan sistem je kontrolisan kroz napredni softver koji je sofisticiranih karakteristika i korisnički interfejs je prilagođen krajnjem korisniku.

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije postrojenja za betoniranje – COMPACT 60 tako što ćete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

Compact 60 Tehničke specifikacije

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE


Proizvodni Kapacitet 60 m³/h
Veličine u Transportnom Položaju 13 (L) x 2.3 (W) x 2.3 (H) metara (u slučaju spremnika kvadratnog oblika)
Težina 18 tona
Ukupna Snaga Motora 75 kW
Zahtev za Generator Struje 100 kVA
Opcije Mešalice Pan Mikseri – Mikseri sa Jednom Osovinom – Mikseri sa Dve Osovine - Planetarni Mikseri
Potrebno Područje za Rad 300 m²


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE


Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 15 m³
Korpa za Merenje Agregata 1.5 m³
Traka za Merenje Agregata 800 x 12.000 mm
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 1 m³
Korpa za Merenje Cementa 600 kg
Korpa za Merenje Vode 300 lt
Korpa za Merenje Aditiva 20 lt
Kompresor Vazduha 300 lt, 5.5 kW
Silos za Cement Opcionalno od 50 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
Transport
Oprema za isporuku naših COMPACT kompaktnih betonskıh postrojenja smanjuje troškove transporta naših klijenata.COMPACT 60 se transportuje unutar dva 40 ft OT kontejnera ili prikolice za kamione, osim cementnog silosa.
Constmach
Compact 60 Video
Constmach
Constmach
FORMULAR ZA ZAHTEV

Constmach sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close