Stationary Concrete Plant - Stationary 60

CONSTMACH STATIONARY 60 potpuno automatizovani stacionarni tip fabrike betona je pogodna solucija za velike kapacitete kao i za dugotrajne projekte sa gotovim zamešanim betonom na gradilištima sa namenskim delovima. Sa svojom sposobnošću da proizvede bilo koju vrstu betona, stabilizovanom strukturom bez problema, garancijom rezervnih delova i tehničkom uslugom visokog kvaliteta, usklađenošću sa CE standardima su razlozi zbog kojih STATIONARY 60 fabrike betona preferiraju profesionalci.

mini batching plant

Pan mikseri, jedno-osovinski mikseri, dvo-osovinski mikseri ili planetarni tip miksera mogu se koristiti na STATIONARY 60 prema vrsti i karakteristikama betona koji će se proizvoditi.

batching plant price

STATIONARY 60 fabrike betona mogu se opremiti sa različitim veličinama silosa za cement od 50 do 500 tona skladišnog kapaciteta prema potrebama projekata naših klijenata. Ako se cement nabavlja u vrećama, cement se puni u silose lako preko velikog otvora za otvaranje vreća i sistema za punjenje koji je integrisan u STATIONARY 60.

concrete batching systems

Naša kompanija veoma dobro zna da klimatski uslovi imaju veliki uticaj na kvalitet betona. Dok se STATIONARY 60 fabrike betona u regionima sa hladnom klimom kao što su Rusija, Kazakhstan, Ukrajina, Severna Evropa itd. greju putem generatora pare i izolacionim panelima, voda za betoniranje koja se koristi na STATIONARY 60 fabrikama betona u regionima sa toplom klimom kao što su Bliski istok, zalivske zemlje ili Afrika se hladi pomoću hladnjaka.

concrete batching plant price

Sistem za punjenje boksova agregata je naše alternativno rešenje za utovarne rampe koje su neophodne za punjenje boksova utovarivačem. U slučaju korišćenja sistema za punjenje boksova agregatom, uklonjena je potreba za konstrukcijom utovarne rampe.

stationary concrete batching plant

Različiti rasporedi i planovi STATIONARY 60 fabrike betona se primenjuju u skladu sa uslovima na terenu na kojem će se instalirati fabrika betona a u slučaju ograničenja prostora agregati se prenose skip sistemom umesto trakastih transportera.

STATIONARY 60 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.

mini concrete batching plant

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije Stacionarne fabrike betona - Stationary 60 tako što ćrte kliknuti na odgovarajuće kartice i možete tražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE
Proizvodni Kapacitet 60 m³/h
Težina 38 tona bez silosa za cement
Ukupna Snaga Motora 125 kW
Zahtev za Generator Struje 200 kVA
Opcije Mešalice Pan Mikseri - Mikseri sa Jednom Osovinom - Mikseri sa Dve Osovine - Planetarni Mikseri
Potrebno Područje za Rad 700 m²
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 20 m³
Korpa za Merenje Agregata 1.5 m³
Korpa za Merenje Agregata 800 x 13.000 mm
Traka za Transport Agregata 800 x 25.000 mm
Stand By Korpa za Agregat 1.5 m³
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 1 m³
Korpa za Merenje Cementa 600 kg
Korpa za Merenje Vode 300 lt
Korpa za Merenje Aditiva 20 lt
Kompresor Vazduha 300 lt, 5.5 kW
Silos za Cement Opcionalno od 50 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
batching plant manufacturers

Oprema za isporuku naših stacionarnih fabrika betona smanjuje troškove transporta naših klijenata sa modularnom strukturom i dostupnošću može se transportovati unutar zatvorenih kamionskih prikolica i kontejnera.

small concrete batch plant

"Molimo ispunite donji obrazac da pošaljete zahtev za ponudu Stacionarne Fabrike Betona - Stationary 60"