Mobile Concrete Plant - Mobile 30

CONSTMACH MOBILE 30 potpuno automatizovana Mobilna fabrika betona je pogodno rešenje za privremene potrebe sa njenim karakteristikama brzog instaliranja, prednošću pokretanja proizvodnje u kratkom vremenu i potrebom za minimalnom infrastrukturom. MOBILE 30 mobilna fabrika betona ima karakteristike da može da ima svu neophodnu opremu za proizvodnju betona, čak i silos za cement koji se nalazi na mobilnoj šasiji sa točkovima a to korisnicima omogućava lak transport i brzo instaliranje.

Mobile Concrete Plant - Mobile 30

CONSTMACH MOBILE 30 mobilni tip fabrike betona zahteva minimalnu pripremu mesta. Dovoljno je samo ravno tlo koje je sposobno da nosi ukupni teret postrojenja. Silosi za cement koji se montiraju na šasiju imaju kapacitet od 30 tona. U slučaju potrebe, mogu se koristiti ekstrni silosi za cement koji imaju kapacitet od 50 do 500 tona. Externi tipovi silosa za cement uvek imaju potpuno čelične noge da bi se uklonila potreba za izgradnjom beTONAkih nogu.

Mobile Concrete Plant - Mobile 30

Jedno-osovinski, pan ili planetarni tipovi miksera mogu se koristiti u MOBILE 30 tako da se mogu koristiti za različite svrhe kao što su proizvodnja gotovog betona, suvog mešanog betona, prefabrikovanog betona itd.

Mobile Concrete Plant - Mobile 30

U slučaju korišćenja mobilnih sistema za punjenje boksova agregata na našim fabrikama betona, uklonjena je potreba za konstrukcijom utovarne rampe, čime se minimalizuje investicija u infrastrukturu gradilišta.

Mobile Concrete Plant - Mobile 30

MOBILE 30 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.

Mobile Concrete Plant - Mobile 30

Ukupne dimenzije MOBILE 30 su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se može transportovati između različitih gradilišta.

Mobile Concrete Plant - Mobile 30

Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije Mobilne fabrike betona - Mobile 30 tako što ćete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE
Proizvodni Kapacitet 30 m³/h
Veličine u Transportnom Položaju 14.5 (L) x 2.55 (W) x 4.2 (H) metara
Težina 16.5 tona
Ukupna Snaga Motora 65 kW
Zahtev za Generator Struje 80 kVA
Opcije Mešalice Pan Mikseri - Mikseri sa Jednom Osovinom - Planetarni Mikseri
Potrebno Područje za Rad 200 m²
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 10 m³
Korpa za Merenje Agregata 0.75 m³
Traka za Transport Agregata 600 x 12.000 mm
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 0.5 m³
Korpa za Merenje Cementa 300 kg
Korpa za Merenje Vode 200 lt
Korpa za Merenje Aditiva 10 lt
Kompresor Vazduha 300 lt, 5.5 kW
Silos za cement opcija 1 Unutrašnji tip, ugrađen u šasiju, 26 tona kapaciteta.
Silos za cement opcija 2 Spoljni tip. Opcionalno od 50 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
portable batching plant concrete

MOBILE 30 mobilna fabrika betona ima karakteristike da može imati svu neophodnu opremu za proizvodnju betona, čak i silos za cement koji se nalazi na mobilnoj šasiji sa točkovima a to omogućava korisnicima lakši transport i brzu instalaciju. Ukupne dimenzije MOBILE 30 su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se može transportovati između različitih gradilišta.

small portable concrete batch plant

"Molimo ispunite donji obrazac da pošaljete zahtev za ponudu Mobilne Fabrike Betona - Mobile 30"