Mobicom 45 - Mobile Concrete Plants

CONSTMACH MOBICOM 45 Mobilna & Kompaktna & gradilišni tip fabrika betona je idealna solucija za projekte koji zahtevaju veliku mobilnost, privremeno područje proizvodnje i mali investicioni budžet. Za razliku od klasičnih mobilnih fabrika betona, MOBICOM 45 fabrika betona se može isporučiti unutar samo 1-og 40ft kontejnera. Zahteva minimalnu pripremu mesta rada i ne zahteva mobilnu dizalicu za instalaciju. Dovoljan je samo utovarivač. Postrojenje se lako može transportovati kamionom između radnih mesta. Da bi se osigurala laka mobilnost, MOBICOM fabrike betona ostaju u istom položaju za vreme oba procesa i proizvodnje i transporta. Pošto je mikser tik iznad zemlje, proizvedeni beton se prenosi u kamionsku mešalicu putem trakastog transportera. MOBICOM 45 gradilišni tip fabrika betona zahteva minimalnu pripremu mesta rada. Dovoljno je samo ravno tlo koje je sposobno da nosi ukupan teret postrojenja.


Mobicom 45 - Mobile Concrete Plants

MOBICOM 45 gradilišni tip fabrike betona ima karakteristike da ima svu neophodnu opremu za proizvodnju betona osim silosa za cement, ali ako se cement isporučuje u vrećama, korpa za otvaranje vreća cementa i sistem za prenos cementa koji se nalazi na šasiji postrojenja koristi se umesto silosa za cement. U slučaju potrebe, MOBICOM 45 može biti opremljen i sa silosom za cement.


Mobicom 45 - Mobile Concrete Plants

Jedno-osovinski, pan ili planetarni tipovi miksera mogu se koristiti u MOBICOM 45 tako da se mogu koristiti za različite svrhe kao štu za proizvodnja gotovog betona, suvog mešanog betona, prefabrikovanog betona itd.


Mobicom 45 - Mobile Concrete Plants

Zahvaljujući optimizovanoj visini punjenja aregatom MOBICOM 45, rampa za utovarivače koji pune agregat u boks nije potrebna. Utovarivač može lako napuniti boks direktno sa nivoa tla.


MOBICOM 45 je opremljen sa haj-tek sistemom automatizacije koji uključuje top klasu SIEMENS & SCHNEIDER brandova elektronskih komponenti i PLC-a. Ceo sistem se kontroliše putem naprednog softvera koji ima sofisticirane funkcije i njegovo korišćenje je priloagođeno korisniku.


Mobicom 45 - Mobile Concrete Plants

Ukupne dimenzije MOBICOM 45 su određene u skladu sa internacionalnim regulativama za transport na putevima i lako se može transportovati između različitih gradilišta.


Možete pogledati opšti raspored, informacije o transportu i fotografije Mobilne fabrike betona - Mobicom 45 tako što ćete kliknuti na odgovarajuće kartice i možete zatražiti ponudu tako što ćete kliknuti na karticu ZAHTEV ZA PONUDU.

GLAVNE VREDNOSTI FABRIKE
Proizvodni Kapacitet 45 m³/h
Veličine u Transportnom Položaju 8 (L) x 2.3 (W) x 2.5 (H) metara
Težina 9.5 tona
Ukupna Snaga Motora 55 kW
Zahtev za Generator Struje 80 kVA
Opcije Mešalice Pan Mikseri - Mikseri sa Jednom Osovinom - Planetarni Mikseri
Potrebno Područje za Rad 50 m²
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Zapremina Bunkera za Agregat 4 x 6 m³
Korpa za Merenje Agregata 1 m³
Traka za Transport Agregata 800 x 16.000 mm
Zapremina Vlažnog Betona Mešalice 0.0.75 m³
Korpa za Merenje Cementa 450 kg
Korpa za Merenje Vode 300 lt
Korpa za Merenje Aditiva 15 lt
Kompresor Vazduha 300 lt, 5.5 kW
Silos za Cement Opcionalno od 50 do 500 tona kapaciteta.
Tip Kontrole POTPUNO AUTOMATIZOVANO
Mobicom 45 - Mobile Concrete Plants

MOBICOM 45 fabrika betona i sva njena oprema može se transportovati sa jednim zatvorenim 40 ft OT kontejnerom ili sa kamionskom prikolicom.

Mobicom 45 - Mobile Concrete Plants

"Molimo ispunite donji obrazac da pošaljete zahtev za ponudu Mobilne Fabrike Betona - Mobicom 45"