Constmach Mikseri za Beton


CONSTMACH proizvodi beTONAke mešalice različitih veličina i vrsta. CONSTMACH mešalice za beton nude robustan i kompaktan dizajn uz temeljno mešanje svih agregata. Sa velikim izlaznim mogućnostima od 0,5 m³ do 6 m³ i brzim vremenom mešanja, CONSTMACH mešalice za beton idealne su za upotrebu u proizvodnji gotovih mešanim betona, prefabrikovanim, blokovima, pločnicima i branama.

U našim beTONAkim postrojenjima koriste se dvo-osovinske mešalice, jedno-osovinske miješalice, pan mešalice i planetarni mikseri. Neki od naših klijenata ako žele mogu kupiti samo mešalicu kako bi zamenili ili obnovili svoje postojeće fabrike za beton.

Najveći kapacitet proizvodnje može se postići korištenjem naših mešalica s dve osovine. Na mešalicama s dve osovine moguće je mešanje čak 6 m3. Opšte gledano, 2 m3 je najveći volumen za ostatak mešalica, osim u nekim slučajevima.

Komponente za dug vek habanja koriste se u beTONAkim mešalicama CONSTMACH. Materijali svih unutarašnjih obloga mešalice su Hardoks ili ekvivalentne marke poput XAR. Ruku mešača i strugača rade se izlivanjem, a materijal je NiHard 4.

Sve naše miješalice opremljene su elektromotorima za teške uslove rada, reduktorima i automatskim sistemima za podmazivanje. Mi koristimo visokokvalitetne ležajeve u našim beTONAkim mešalicama kao što su marke FAG, SKF ili NACHI.

Kao rezultat upotrebe gore navedenih komponenti vrhunskog kvaliteta, CONSTMACH beTONAke mešalice mnogi korisnicima koriste uz visoke performanse i niske operativne troškove.

    Mikseri za Beton | Constmach