Kompaktne Fabrike Betona

Constmach Kompaktne Fabrike Betona


CONSTMACH Kompaktne fabrike betona posebno su dizajnirani modeli koji se mogu prevoziti pomoću samo jednog tegljača - prikolice ili 40 ft OT kontejnera, a poželjne su posebno u slučaju da područje na koje ih treba montirati imaju ograničene dimenzije. Kompaktne fabrike betona nazivaju se i fabrike betona kontejnerskog tipa. Proizvodni kapacitet naših kompaktnih fabrika betona menjaje se između 20 do 100 m3 / h. Zahvaljujući svojoj lakoj prenosivosti i dizajnu za brzo instaliranje te potrebnim minimalnim ulaganjima u infrastrukturu, CONSTMACH kompaktne fabrike betona svojim korisnicima nude ekonomske prednosti. CONSTMACH kompaktne fabrike beTONAka dizajnirane su i proizvedene u skladu sa CE standardima.

Za prijenos agregata iz boksova agregata u mešalicu sistemom korpe umjesto transportne trake minimalizuje veličinu potrebni prostor za prijenu. Osim toga, veličine boksova i drugih elemenata za agregate kompaktnije su u poredjenju sa fabrikama betona stacionarnog tipa.

CONSTMACH Kompaktne fabrike betona trebaju minimalnu pripremu mesta. Dovoljan je samo ravan beton koji je sposoban podneti ukupno opterećenje fabrike. Cementni silosi koji se isporučuju uz postrojenje imaju pune čelične noge za otklanjanje potrebe kupca za izradom beTONAkih nogu. Zahvaljujući metalnim zidovima s obe strane postrojenja, rampa za punjenje agregata može se lako pripremiti bez izgradnje beTONAkog zida.

Dvo-osovinski (dvostruka osovina), jeedno-osovinski, pan i planetarni mikseri mogu se koristiti u našim kompaktnim fabrikama betona tako da se mogu koristiti u različite svrhe, kao što su gotovi mešani beton, suvi miješani beton, proizvodnja prefabrikovanog betona itd.

Kompaktne fabrike betona kompaktnog tipa opremljene su visokim tehnološkim sistemima za kontrolu i automatizaciju, uključujući prvorazredne elektronske i električne delove marke SIEMENS & SCHNEIDER i PLC modul. Fabrika se kontroliše naprednim softverom koji ima sofisticirane opcije i omogućava lako razumljivo okruženje za korisnika.

Prema željama kupaca, može se uraditi i galvanizacija u svim delovima fabrike betona.

    Kompaktne Fabrike Betona | Constmach