Constmach Fabrike Betona


CONSTMACH je vodeća turska firma za proizvodnju fabrika betona. Stacionarne, mobilne, kompaktne fabrike betona, mešalice za beton, silosi za cement i mašine za beTONAke blokove glavna su oprema koju proizvodi CONSTMACH. Naša firma proizvodi, prevozi i instalira različite vrste i veličine fabrika betona kapaciteta od 15 do 300 m3 / h. Možete vidjeti više od 200 operativnih fabrika betona firme CONSTMACH u više od 50 zemalja na 5 kontinenata.

Postrojenja za proizvodnju betona CONSTMACH klasifikovane su kao stacionarne (fiksne), mobilne (pokretne) i kompaktne (prenosne) vrste. Najveći proizvodni kapacitet može se postići upotrebom stacionarnih vrsta postrojenja. Stacionarne fabrike betona prava su rešenja za dugoročne projekte gde se planiraa primijena u namjenskoj potrebi. Kapaciteti beTONAkih postrojenja fiksnog tipa su 60, 100, 120, 160, 200 i 240 m3 / h. Prema potrebama kupca i kapacitetu, u jednoj fabrici betona istovremeno se mogu koristiti dve miješalice. Možete pogledati DoubleMix 100 i DoubleMix 160 da biste videli ovakvu vrstu aplikacija.

Proizvodni kapacitet mobilnih fabrika betona CONSTMACH menjaju se sa 30 na 120 m3 / h. Mobilne fabrike kapaciteta 30, 60 i 100 m3 / h imaju samo jednu prikolicu (šasiju), dok se model Mobile 120 sastoji od dve prikolice. U slučaju potrebe, integrisani tip silosa za cement može se postaviti na kućište (šasiju) mobilne fabrike. Naše mobilne fabrike betona mogu biti opremljene i sistemom za punjenje boksova agregata kako bi se izbegla izgradnja utovarne rampe, a time su troškovi infrastrukture svedeni na minimum.

Korišćenjem fabrika betona CONSTMACH Compact, beton je moguće proizvesti čak i na vrlo ograničenim mestima rada. Kompaktne fabrike betona CONSTMACH opremljene su sistemom punjenja nagibnom korpom kako bi se uštedeo prostor u slučaju ograničenog radnom mesta. Proizvodni kapacitet fabrika betona kompaktnog tipa razlikuje se i ide od 20 do 100 m3 / h. Dvo-osovinske mešalice, jedno-osovinske miješalice, planetarne mešalice i pan mešalice su vrste miksera koje se u našim beTONAkim postrojenjima koriste u skladu s proizvodnim kapacitetima postrojenja.

Postrojenja za doziranje betona CONSTMACH opremljena su sustavima za kontrolu visoke tehnologije koji uključuju Premium kvalitetu, izrađenu u Europi, elektroničke komponente i PLC marke marke SIEMENS i SCHNEIDER. Čitavim sustavom upravlja se naprednim softverom koji ima sofisticirane značajke i korisničko sučelje.

Fabrike betona CONSTMACH opremljena su različitim dimenzijama silosa za cement u skladu sa proizvodnim kapacitetom i svrhom primene. U našim fabrikama se mogu koristiti silosi za cement od 30 do 1.000 tona. Cementni silosi kapaciteta do 50 tona proizvode se kao vijčani i zavareni. Silosi kapaciteta preko 50 tona preferiraju se kao vijčani jer su lakši za transport. Cementni silosi CONSTMACH opremljeni su vazdušnim filtromima protiv prašine, ventilima za smanjenje pritiska (sigurnosnim) ventilima, pokazivačima nivoa, leptirastim ventilima i vazdušnim mlaznicama.

    Fabrike Betona | Constmach